• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 29. april! Ovnovi će lako naći ljubav, a ovaj znak neka očekuje priliv novca

Freepick

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 29. april! Ovnovi će lako naći ljubav, a ovaj znak neka očekuje priliv novca

Podeli vest

Za Blizance je bilo dosta nervoze u prethodnom periodu, ali s tim je sad gotovo...

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju sa ljudima, jer u ovom periodu delujete impresivno. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome iz prošlosti. POSAO: Rešićete neke probleme u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Bilo je dosta nervoze u prethodnom periodu, ali s tim je sad gotovo. POSAO: Uspeh u vezi sa bilo kakvom kreativnom delatnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Možete doživeti flert i pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Povoljan dan za ljubav. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja prema nekome ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Razmišljaćete o radu u inostranstvu ili tražiti posao u stranoj firmi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja. Rešićete probleme koji su nastali prethodnog dana. POSAO: Mahom ste skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Možete ostvariti savršenu vezu, u kojoj postoje ljubav, strast i prijateljstvo. POSAO: Moguće je da izgubite novčanik ili nešto vredno. Budite pažljivi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, pogotovo na radnom mestu. POSAO: I dalje je bitno da ne rizikujete pri ulaganju novca. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepick

 

STRELAC

LJUBAV: Posebno povoljan dan za harmoničan porodični život i zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Napravićete nove kontakte i ništa više od toga, barem ne danas. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati. Imaćete uspeha ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Upadljivi ste, a izgleda da će to biti od posebne koristi muškim pripadnicima znaka. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za posao. Odišete samopouzdanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Vladaće pozitivna klima. Moguć događaj od većeg značaja. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mesečni horoskop za maj! Jupiter ulazi u Blizance - ovaj znak dobija šansu koju je čekao 12 godina
Horoskop

Mesečni horoskop za maj! Jupiter ulazi u Blizance - ovaj znak dobija šansu koju je čekao 12 godina

Mars, planeta akcije, 30. aprila ulazi u Ovna, što donosi veliku pokretačku energiju za sve znakove, a posebno za Ovnove, Strelčeve i Lavove. Maj je veoma važan mesec jer planeta sreće, Jupiter, nakon 12 godina ulazi u Blizance, koji naglasak stavlja na komunikaciju, pregovore i papirologiju, tako da je pred nama uzbudljivih godinu dana. Jupiter u Blizancima donosi životne šanse za Vage, Blizance i Vodolije.

28.04.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!
Politika

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se nastavlja talas nasilja, provokacija i ugrožavanja sloboda srpskog stanovništva zahtevom redakciji "Jedinstva", jedinog lista u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku, da se iseli iz prostorija u Kosovskoj Mitrovici u kojima se nalaze od 2003. godine.

15.05.2024

15:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!
Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!

Slovački premijer Robert Fico je bio pri svesti kada je prebačen u bolnicu i njegovi vitalni znaci su stabilizovani. Ficov život nije u opasnosti nakon pokušaja atentata, saopštila je medicinska ustanova.

15.05.2024

16:02

TAKO ONI TO RADE! Prva reakcija iz Moskve nakon atentata na Fica
Planeta

TAKO ONI TO RADE! Prva reakcija iz Moskve nakon atentata na Fica

Premijer Slovačke je ranjen, onaj koji je rekao da je Specijalna vojna operacija nastala kao rezultat divljanja ukrajinskih neonacista, navela je glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, komentarišući pucnjavu u kojoj je ranjen premijer Slovačke Robert Fico.

15.05.2024

15:49

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19