• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2024

19:00

Eva Longorija odlučila da se preseli! Napušta Ameriku, živeće sa porodicom u ovoj evropskoj zemlji

Shutterstock

Dom i porodica

Eva Longorija odlučila da se preseli! Napušta Ameriku, živeće sa porodicom u ovoj evropskoj zemlji

Podeli vest

Slavna glumica Eva Longorija odlučila je da napusti Ameriku i da se sa mužem nastani u Španiji.

Eva Longorija će se sa porodicom nastaniti u Marbelji. Ona je sa mužem donela odluku da se sa sinom na neko vreme preseli u Španiju

Ne radi se o trajnom, već o privremenom potezu. Ipak, još se ne zna koliko dugo će se glumica zadržati u svom novom domu.

 - Tamo će provesti dosta vremena jer ima projekte za celu drugu polovinu ove godine- naveo je izvor i dodao da Eva Longorija ima špansko državljanstvo, kao i da ima kuću u toj zemlji.

Foto: profimedia

Eva Longorija

49-godišnja Eva Longorija i 56-godišnji Hoze Baston imaju kuću za odmor u Marbelji, koju su kupili početkom 2023. godine. Glumica je već otkrila da je ovaj dom njena oaza mira u kojoj veoma uživa.

Kuća je izuzetno prostrana i ima mnogo spavaćih soba tako da svi članovi porodice imaju gde da odsednu kada dođu u posetu, prenosi Page Six.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija