• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2023

10:16

Prljava kampanja Kreni-Promeni! Sami raspoređuju džipove po Novom Beogradu i optužuju SNS

Informer

Vesti

Prljava kampanja Kreni-Promeni! Sami raspoređuju džipove po Novom Beogradu i optužuju SNS

Podeli vest

Kako saznajemo, članovi organizacije Kreni-Promeni sami su jutros dovezli crne džipove u opštinu Novi Beograd, pretežno u kraju oko ulice Mileve Marić Ajnštajn, a zatim su ih njihovi članovi fortografisali i počeli da šire lažne vesti po društvenim mrežama!

Oni su napisali na svom Tviter profilu da ljudi iz crnih džipova prilaze biračima ispred biračkog mesta, insinuirajući da se vrše nezakonite radnje i pritisci na birače. Ova kampanja ima za cilj urušavanje poverenja građana u izborni proces, kao i alibi za pravljenje haosa tokom izborne noći. 

Njihov jedini cilj je stvaranje lažne atmosfere neregularnih izbora, te stoga možemo posvedočiti ovakvoj poplavi lažnih vesti od jutros. Svi građani koji su izašli na birališta svojim očima se mogu uveriti u to u kakvoj atmosferi protiču izbori i da li im iko prilazi i vrši ikakve neregularne radnje. 

Prema našim saznanjima, do ovog trenutka nijedan jedini zvaničan prigovor nije podnet Republičkoj izbornoj komisiji, te se može zaključiti upravo suprotno – da izbori, za sada, protiču u najboljem mogućem redu.

Prve informacije o rezultatima današnjih izbora, analize stručnjaka i sve aktuelnosti pratite večeras od 20 časova na Informer televiziji u specijalnoj emisiji "Izborna noć".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija