• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

25.04.2024

15:00

Novi detalji ubistva biznismena u Čačku: "Zidao je zgradu, fino je to radilo" (FOTO/VIDEO)

Rina/facebook

Vesti

Novi detalji ubistva biznismena u Čačku: "Zidao je zgradu, fino je to radilo" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mario Simović (43), poznati biznismen iz Čačka, ubijen je jutros oko 10.30 sati u svojoj firmi u Preljini kod tog grada!

Kao što je Informer već pisao, Marija je najverovatnije ubio rođak Dejan P. i to nakon žučne rasprave i nerašćišćenih računa od ranije.

- Dejan je ušao u lokal, pozvao ga da porazgovaraju. Potom je izvadio pištolj i upucao Maria koji je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni odnosi - rekao je jedan od očevidaca zločina.

 

Inače komšije ubijenog muškarca kažu da je od skora ušao u biznis sa nekretninama.

- Mario je nedavno ušao u biznis sa nekretninama i u Čačku je finansirao gradnju jedne stambene zgrade. Imao je perionicu i firmu za iznajmljivanje automobila, fino je to radilo. Žao mi je što je stradao, naročito jer se sa Dejanom poznaje dugi niz godina i bili su vise od poznanika - kaže Čačanin, poznanik Simovića.

Za muskarca osumnjicenog za Simovicevo ubistvo kažu da nije bio preke naravi, naprotiv.

- Dejana ne bije glas da je prgave naravi, sigurno da je krupna stvar u pitanju, čim je potegao oružje. Razmirice između njih nisu od juče. Svi u Čacku znaju da s Mariom u posao ulazi samo u krajnjoj nuždi, naročito jer je zbog iznuda i zelenašenja već robijao - kaže drugi Čačanin.

Foto: Informer/Facebook

Ubijeni muškarac

 

Inače portali pišu da se sumnjalo da je ubijeni Mario jednom prilikom Dejanu P. zapalio džip i da mu ovaj to nije oprostio.

Vatru koja je izbila u noćnim satima, tada su prijavile komšije.

Ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od deset godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina zbog sumnje na iznude, zelenaštva, prevare, pranja novca i nedozovljene trgovine.

Prijatelj sa Eskobarom

Inače, prema nezvaničnim saznanjima Informera, ubijeni Čačanin je bio dobar prijatelj sa takođe likvidiranim Rankom Radoševićem (53) zvanim Eskobar. Podsetimo, Eskobar je ubijen u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj, 9. marta prošle godine. Navodno, njih je spojio biznis oko prodaje automobila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija