• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

24.04.2024

09:03

Ovo je muškarac koji je na Zvezdari ranjen u stomak! Čula su se dva pucnja: Odmah operisan u bolnici!

shutterstock/Informer

Vesti

Ovo je muškarac koji je na Zvezdari ranjen u stomak! Čula su se dva pucnja: Odmah operisan u bolnici!

Podeli vest

J.B. (46) ranjen je kada je na njega pucao nepoznati napadač u parku na Zvezdari. J.B. je sa prostrelnom ranom stomaka prevezen u KBC Zvezdara gde je odmah operisan, policija traga za napadačem, saznaje Informer.

Kako Informer nezvanično saznaje pucnjava se dogodila sinoć oko ponoći na uglu Ulica kapetana Miloša Žunjića i Rudi Čajaveca.

- Sumnja se da je pucnjavi prethodila svađa više osoba, od kojih je jedan imao pištolj. U toku žustre rasprave, za sada nepoznati napadač je pucao u ranjenog muškarca i pogodio ga u stomak. Čula su se dva pucnja, a potom se grupa razbežala, ostavljajući za sobom ranjenog - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Pretpostavlja se da je neko od prijatelja J.B. odvezao u bolnicu.

Prema takođe nezvaničnim informacijama ranjeni muškarac je navodno rekao da su ga napala četvorica muškaraca. 

- Rekao je da se napad dogodio u Ulici Rudi Čajaveca. Navodno prišla su mu četvorica nepoznatih muškaraca i nakon toga su ga fizički napali. Jedan od njih je imao pištolj u ruci i on je pucao na njega - objasnio je naš izvor. 

Policija je, u međuvremenu obavila uviđaj na mestu pucnjave i intezivno traga za napadačima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija