• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

23.04.2024

22:23

Pretukao ženu, taštu i šuraka: Za sutra zakazano izricanje presude, preti mu 3 godine zatvora

Danijel Živković/Facebook

Vesti

Pretukao ženu, taštu i šuraka: Za sutra zakazano izricanje presude, preti mu 3 godine zatvora

Podeli vest

U Osnovnom sudu u Velikom Gradištu za sutra je zakazano suđenje na kome bi trebalo da se donese prvostepena presuda nekadašnjem direktoru Centra za socijalni rad iz tog grada, Danijelu Živanoviću, koji se tereti da je u januaru 2022. pretukao prvo suprugu, a nekoliko sati kasnije i taštu i šuraka.

Živanović je, podsetimo, uhapšen 31. januara 2022. u večernjim satima. Naime, okrivljeni Živanoviću, kako se navodi u optužnici, koju je ranije podiglo nadležno Osnovno javno tužilaštvu u Velikom Gradištu, tog jutra napao je suprugu, koja je navodno htela da ga ostavi.

Nakon toga, Živanoviću se po povratku sa posla u svojoj porodičnoj kući posvađao sa taštom i šurakom. Živanoviću se na teret stavlja da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

- Na sutrašnjem suđenju trebalo bi da se pročitaju završne reči i donese presuda za krivično delo nasilje u porodici. Živanoviću za ovo krivično delo preti od tri meseca do tri godine zatvora - navodi naš sagovornik koji objašnjava kako je došlo do nasilja.

Foto: Danijel Živković/Facebook

 

 

- Okrivljeni Živanoviću je tog jutra oko šest sati u porodičnoj kući u Velikog Gradištu, u stanju uračunljivosti nakon razgovora sa suprugom gde mu je saopštila da želi da ga napusti i preseli se kod svojih roditelja počeo da galami i viče na nju. Uputio joj je navodno reči: "Ti nemaš gde da ideš. Ubiću te!", a potom je došlo do fizičkog kontakta među supružnicima. Okrivljeni je navodno, stiskao ruke, udarao je nekoliko puta po leđima gde je od udaraca dobila i hematome - navodi naš dobro obavešten izvor upoznat sa slučajem.

- Nakon te drame, usledila je nova samo nekoliko sati kasnije, negde oko 15 sati kada se okrivljeni vratio sa posla. Tada se navodno, posvađao sa svojom taštom i šurakom koji su došli kod njega kući, gde ih je dočekao uvredama: "J**em vam mater, marš iz moje kuće! Izlazite napolje!". Nakon toga taštu je udario pesnicom u glavu.

Kako nam je potom objasnio sagovornik, okrivljeni nekadašnji direktor se potom obračunao i sa šurakom.

- Posle pesničenja tašte, okrenuo se ka šuraku i udario ga pesnicom u predelu brade i donje usne. Navodno, tu se nije zaustavio već je nesrećnog muškarca udario pesnicom u potiljak i hvatao za gušu - navodi Kurirov izvor.

Inače, kako smo ranije prenosili, okrivljeni je nakon hapšenja u nadležnom tužilaštvu naveo da se posvađao sa suprugom, kao i da je moguće da je došlo do fizičkog kontakta, ali samo zato što on ima jak stisak, a ne zato što je hteo da je udari.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOKANTNO! Ekspert uporedio Legiju i "čoveka X", kažu da je on ubio novinarku (FOTO)
Hronika

ŠOKANTNO! Ekspert uporedio Legiju i "čoveka X", kažu da je on ubio novinarku (FOTO)

Britanska novinarka Džil Dando ubijena je 26. aprila 1999. na pragu svoje kuće u Londonu, a njena smrt je do danas ostala misterija za istražitelje. Sada, 25 godina kasnije, britanskoj policiji je upućen zahtev da se slučaj ponovo otvori pošto su se pojavile informacije da ubica novinarke neodoljivo liči na Milorada Ulemeka Legiju, bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO)!

23.04.2024

22:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija