• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2024

11:32

Tukao trudnu suprugu! Nije mu se svideo ručak pa je pretukao

Shuterstock

Vesti

Tukao trudnu suprugu! Nije mu se svideo ručak pa je pretukao

Podeli vest

Muškarcu E.A. (20) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je početkom aprila ove godine, nakon rasprave oko ručka, trudnu suprugu tukao po nogama, butinama i gluteusu!

U saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva navodi se da je E.A. ugozio telesni integritet vanbračne supruge (20) i to nakon rasprave oko ručka kada ju je udarao rukama u predelu nogu i gluteusa.

"Tada je oštećena zadobila povrede u vidu hematoma, a koje su konstatovane prilikom porođaja. Nakon saslušanja osumnjičenog dana 28.04.2024. godine, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stvaeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitiati u toku postupka i to svedoka oštećenu  -vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodočnog domaćinstva" navodi se u saopštenju tužilaštva.

Foto: RINA

Policijski automobil

 

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19