• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2024

10:39

Hirurška maska, naočare... Ovako se maskirao ubica Milana Šuše (VIDEO)

Printskrin video

Vesti

Hirurška maska, naočare... Ovako se maskirao ubica Milana Šuše (VIDEO)

Podeli vest

Milan Šuša (39) ubijen je prošle subote na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, a kako pišu portali, u njega je ispaljeno devet projektila!

U medijima se pojavio snimak njegove likvidacije, a na njemu se vidi kako mu ubica prilazi i dva puta puca u njega.

Na snimku sa nadzorne kamere jasno se vidi da ubica ima na licu naočare za sunce i hiruršku masku.

Takođe na sebi ima bež jaknu i farmerke.

Milanu je prišao ubrzanim korakom i u trenutku kada se okrenuo prema njemu, ispalio je smrtonosne hice.

 

Milan Šuša je pao nakon prvog pucnja koji ga je pogodio, ali je ubica ispalio još nekoliko projektila.

Na snimku se vidi kako ga napadač u jednom trenutku i "overava".

Podsetimo, Milan Šuša je nedavno izašao iz zatvora. U KPZ Beograd proveo je 11 godina.

Navodno mu je želja bila da se, posle izlaska iz zatvora posveti porodici, a njegova advokatica je nakon ubistva rekla da se nadala da će da se vrati normalnom životu, "ali ko zna kome je smetao". Kako je ispričala, Šuša se radova slavi, koju je obeležio nedugo potom izlaska iz zatvora.

Šuša je kaznu od 11 godina zatvora služio zbog pokušaja ubistva.

Foto: Informer

 

 

Tada je na putu Stara Pazova - Inđija je došlo do sukoba trojice mladića,u pucnjavi je ubijen Nikola Serdar ubijen, a jedan muškarac je ranjen. Ranjeni je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo Serdara u fazi raspada u Lipovčakoj šumi. Policija je tada tragala za Šušom koji je bio u bekstvu.

Prethodno je Šuša u žižu javnosti dospeo 2009. godine kada je zajedno sa Goranom Petrovićem  bacio bombu kašikaru na zdradu RTV "Pink" na Dedinju. Nekoliko dana kasnije uhapšeni su u stanu u Nišu u kom su se skrivali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija