• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

31.12.2023

10:14

Spremili se za smrt - Popili rakiju pa legli u krevete! Ubila se cela porodica iz Republike Srpske, oproštajna pisma otkrila jeziv motiv

atvbl.rs

Vesti

Spremili se za smrt - Popili rakiju pa legli u krevete! Ubila se cela porodica iz Republike Srpske, oproštajna pisma otkrila jeziv motiv

Podeli vest

Do užasne tragedije koja se juče odigrala u selu Dobrljin kod Novog Grada u Republici Srpskoj došlo je, kako je istragom utvrđeno nakon dogovora Ljiljane i njene ćerke Zorke i sina Željka da zajednički odu u smrt.

Kako izveštavaju mediji u Republici Srpskoj policija je nakon što je pronašla leševe tročlane porodice pretresom njihove kuće pronašla i čak sedam oproštajnih pisama koja su oni napisali i u kojima su objasnili i zašto su se odlučili na taj korak.

Prema rečima sagovornika iz istrage porodica se odlučila na ovaj korak zbog teške životne priča i tragedije koja je ovu porodicu zadesila u maju ove godine kada su zbog leukemije ostali bez najmlađeg člana porodice, odnsono kda je preminula Ljiljanina ćerka, a Zorkina i Željkova sestra. 

- Porodica nije mogla da se pomiri sa gubitkom člana porodice, zbog čega su se dogovorili da prekinu svoje živote. To su učinili tako što je brat pištoljem ubio majku i sestru, a potom sebi oduzeo život, što su i u pismu najavili - kazao je izvor iz istrage za medije i dodao: 

- U pismima su naveli ko će ih i gde sahraniti... Uz pisma su ostavili bankovne kartice, ali su napisali i pin kodove kako bi se mogao podići novac za troškove sahrane.

Inače policija je u jednoj koverti pronašla 200 KM a u propratnom pismu da je novac namenjen za kupovinu cveća koje je treba odneti na grob preminule Ljiljanine ćerke na tačno određen datum. 

Policija je pronašla i pismo namenjeno dečku preminule, a u drugim pismima su detaljno opisali šta će sebi učiniti i kako će prvo popiti rakiju. 

Tokom uviđaja na stolu je pronađena flaša i tri čašice, a pre toga oni su se istuširali i presvukli u čistu odeću, a zatim legli u krevete i ostvarili svoj naum.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija