• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.12.2023

13:32

Iza sebe ostavio dete i trudnu suprugu: Ovo je radnik preko koga je prešao valjak

Shuterstock/drustvene mreze

Vesti

Iza sebe ostavio dete i trudnu suprugu: Ovo je radnik preko koga je prešao valjak

Podeli vest

Saša J. (36) iz Drača, šef gradilišta kragujevačkog preduzeća za puteve poginuo je tokom izvođenja asfaltnih radova na putu Kragujevac - Despotovac kada je valjak, kojim je upravljao S.I. (57) iz Kragujevca, prešao njega.

Kako Informer saznaje jeziva nesreća se dogodila jutros u mestu Grabovac kod Svilajnca, oko 9 sati, kada je nesrećni čovek u jednom trenutku upao u "mrtav ugao" i valjak je prešao preko njega. 

Saša J. preminuo od zadobijenih povreda na mestu nesreće. Obaveštena je policija koja je obavila uviđaj i o tome obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo obdukciju tela.

Foto: Shuterstock/drustvene mreze

 

Inače, kako smo saznali otac i brat tragično nastradalog takođe su zaposleni u kragujevačkom Preduzeću za puteve. 

Saša J. je iza sebe ostavio trogodišnje dete i trudnu suprugu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija