• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

22:05

Nastradao vozač kod Raške: Prevrnuo se traktor

RINA

Vesti

Nastradao vozač kod Raške: Prevrnuo se traktor

Podeli vest

Vozač traktora R. P. nastradao je u nesreći koja se dogodila, kada se prevrnuo traktor kod Raške

Kako Informer nezvanično saznaje nesreća se dogodila oko 20.50 sati u mestu Milatkoviće, kod Raške. 

- Jedna osoba nastradala je kada se prevrnuo traktor. Na mestu nesreće bili su policija Hitna pomoć, ali i vatrogasci koji su pomogli da se telo nesrećnog čoveka izvuče - rekao je izvor Informera. 

Policija obavlja uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se nesreća dogodila. 

Nažalost ovo je četvrta nesreća danas u kojoj je učestvovao traktor. 

Foto: Rina

 

Danas je kod Ljiga teško povređena žena (50) koja je upravljala traktorom kada je udario šleper  u mestu Dudovica na Ibarskoj magistrali. 

Navodno, šleper je preticao traktor i loše procenio prilikom obilaska, zakačio je i prevrnuo ga. Nesrećna žena je traktorom, prema nekim informacijama, išla po dete u školu. 

Ona je sa teškom povredama danas prevezena u Beograd. 

U trećoj M. B. je poginuo u Kupinovu kada je motociklom udario u traktor, dok je  M. L.  nastradao kada mu se traktor kojim je upravljao prevrnuo kod Užica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija