• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2023

18:33

Vladimir Đukanović i  Žarko Popović o MASAKRU NA VRAČARU za INFORMER TV: Sigurno ga je neko obučavao, UBIJAO JE HLADNOKRVNO I PRECIZNO (VIDEO)

Informer

Vesti

Vladimir Đukanović i Žarko Popović o MASAKRU NA VRAČARU za INFORMER TV: Sigurno ga je neko obučavao, UBIJAO JE HLADNOKRVNO I PRECIZNO (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Vladimir Đukanović i nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte Žarko Popović bili su gosti Informer telvizije povodom nezapamćenog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u kojoj je tinejdžer Kosta K. (14) ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio šest učenika i nastavnicu.

Sa Đukanovićem i Obradovićem o nezapamćenoj tragediji razgovarao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Žarko Popović rekao je iz svoje dugogodišnje policijske karijere ne pamti ni jedan ovakav slučaj.

- Ovo dete je sigurno nezakonito vežbalo pucanje u nekoj streljani. Maloletno lice ne sme da uđe u streljanu, sigurno ga je neko nezakonito uveo.  Ovaj dečak se pokazao kao dobar strelac, a najstrašnije je što je bio hladnokrvan dok je ubijao. 

Kako je rekao treba hitno vratiti pozornike u školu i da ceo Beograd mora da bude pokriven video-nadzorom.

I advokat Vladimir Đukanović je uveren da ga je sigurno neko obučavao. 

- Od 15 metaka, 13 su bili pogodak. Dete u tim godinama ne zna šta je pištolj, a on jedošao potpuno spreman, sa planom. Pukom srećom nema više žrtava - rekao je Đukanović. 

On je dodao da se u karijeri sretao sa mlađim počioniocima krivičnih dela i da ni jedan od njih nije pokazao trunku kajanja za ono što je uradio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijan

pre 1 godinu

Sada svi sve znamo i svi smo pametni. Kako smo mi odrastali išli u škole bez pozornika, bez nadzornih kamera sa strogim roditeljima koji su i strogi imali vremena za nas, koji su takođe imali i oružje, ali smo imali baku i djeda koji nas je držao na krilu, za razliku od današnjih generacija koje su bake i deke smjestili u staračke domove. Naši idoli su bili naši učitelji, roditelji, baka i seka i junaci iz njihovih priča, a danas su idoli Kristijan, Zvezdan, Zola, Car, Matora, Anđela, Lepi Mića, Aleks, Salila, Maja itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija