• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vijesti.me

15.04.2023

18:43

POLICIJA PRETRESA KUĆU STRAVE U SPUŽU! Tragaju za telima glavnog ubice "škaljarskog" klana i njegovog zeta!

ATA Images, Foto: Dejan Živančević/Instagram printscreen/MUP Printscreen

Vesti

POLICIJA PRETRESA KUĆU STRAVE U SPUŽU! Tragaju za telima glavnog ubice "škaljarskog" klana i njegovog zeta!

Podeli vest

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji je u javnosti često pominjan kao "heroj sa Cetinja", jer se suprotstavio pomahnitalom ubici Vuku Boriloviću koji je tog dana oduzeo 10 života u ovom crnogorskom gradu, navodno je deo kavačkog klana, zbog čega crnogorska policija od prekjuče traga za njim!

Naime, on se sumnjiči da je deo grupe odgovorne za dvostruko ubistvo u Spužu u oktobru 2020. godine, kada su ubijeni "škaljarac" Damir Hodžić i njegov zet Adis Spahić.

Za ove likvidacije se, da podsetimo, sumnjiče Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković koji se u Srbiji terete za još sedam brutalnih ubistava, ali i Ratko Živković za koga se navodi da je bio krtica u škaljarskom klanu i pomogao kavčanima da ubiju Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

- U akciji policije koja se sprovodi zbog ova dva ubistva traga se i za Crnogorcem Dadom P., a uhapšene su četiri osobe, braća Bato i Dejan G., Darko P. i M.N. - navode podgoričke Vijesti.

Foto: facebook

Adis Spahić je ubijen u kući strave u Spužu

Njih šestoricu, i S. K. koji je odranije u pritvoru, terete da su počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u saizvršilaštvu na štetu Barana Damira Hodžića i Adisa Spahića. Policija, inače, pokušava da otkrije gde su, nakon likvidacije, sakrivena tela ubijenih.

Specijalni tužilac i portparol tužilaštva, Vukas Radonjić, juče je za Vijesti kazao da po nalogu SDT pripadnici SPO u više crnogorskih gradova sprovode dve akcije hapšenja.

Hodžić je, inače, bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a njegov zet Spahić nije imao krivični dosije i njih dvojica na prevaru su namamljena u Spuž, gde su ih u naselju Stanjevića Rupa ubili pripadnici kavačkog kriminalnog klana.

Naime, prvo su na prevaru doveli Barane Hodžića, Spahića i Mila Radulovića zvanog Kapetan. Hodžića i Spahića su odmah likvidirali, a onda gotovo u potpunosti demolirali kuću, pa potom zidove iznova gletovali, krečili, ali i menjali pločice, parket, vrata i nameštaj kako bi prikrili tragove likvidacija.

Kapetana spalili na padinama Lovćena

Kapetana su prevezli na drugu lokaciju, gde su ga nakon dužeg mučenja ubili, a njegovo telo spalili na padinama Lovćena.

Jedna je bila usmerena na hapšenje svih osumnjičenih za ubistvo u Spužu, a druga a druga na šverc narkotika i organizovanu kriminalnu grupu, a u okviru koje je uhapšen i Milo Božović, predsednik opštine Budva.

Božović se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu odgovornu za najmanje tri transporta kokaina, zbog čega je prekjuče uhapšen u porodičnoj kući u Budvi.

Božović: S indignacijom odbacujem optužbe

Njemu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata, a juče je i saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) i kako je preneo njegov advokat, Božović smatra da je sve politički motivisan proces.

- Citiram Božovića: "S indignacijom odbacujem optužbe SDT, ovo je politički motivisan proces". To su njegove reči - rekao je advokat Miroje Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Ovima popularnost u Srbiji ne opada// Cak sta vise , sto su im zlocini monstrumniji to ih je sve vise po novimana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija