• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer./foxnews

17.01.2023

14:06

POSLOVI ANE VOLŠ VIŠE NISU TAJNA! Prodavala je imovinu da bi investirala u nekretnine, sve do jedne prodaje KADA SE ZNAČAJNO PROMENILA

Instagram

Vesti

POSLOVI ANE VOLŠ VIŠE NISU TAJNA! Prodavala je imovinu da bi investirala u nekretnine, sve do jedne prodaje KADA SE ZNAČAJNO PROMENILA

Podeli vest

Ana Volš iskusni menadžer za prodadju nekretnina koja je nestala pre više od dve nedelje, pravila je planove za budućnost. Deo svoje imovine je prodavala sa namerom da ponovo uloži profit u nove nekretnine koje je nameravala da kupi, potvrdio Foksu izvor upoznat saslučajem

Ana Volš, 39-godišnja menadžerka nekretnina koja je redovno odlazila na posao u Vašington, posedovala je stan u Reveru godinama, ali ga je prodala samo nekoliko dana pre nego što je nestala.

Volš je živela sa svojom porodicom u primorskom gradu Kohaset na južnoj obali, ali je posedovala investicione nekretnine, uključujući stan u Reveru.

Posle jedne prodaje ostala druga osoba  

Njeni dugogodišnji stanari Reverea su ranije rekli da se ponašanje Ane promenilo poslednjih meseci, kada im je iznenada stigla vest o prodaji imovine i tada je ona postala drugačija od one osobe kakvom su je ranije znali.

Ali izvor koji je blisko sarađivao sa Volšeom rekao je za Fok Nevs Digital da je „prihod od prodaje stana Revere otišao direktno na kupovinu druge investicione nekretnine, a ne samoj Ani“.

Izvor, koji je tražio da ostane anoniman iz brige za njegovu bezbednost, oglasio se nakon što je rečeno da određeni izveštaji o Aninim nedavnim akcijama „ne odgovaraju“. Izvor je rekao da su sredstva od prodaje stana već bila u deponovanju kada je Volš nestala početkom meseca.

Foto: instagram

Ana Volš: Uspešna poslovna žena
Proces prodaje nije neobičan, ali

Osoba je rekla za Fok Nevs Digital da proces prodaje imovine radi sticanja drugih "ni na koji način nije neobičan".

- Čak i ne kažem da je ovo nužno specifično za Anu i Brajana, ljude koji ulažu u nekretnine, oni stalno menjaju imovinu - nastavili su.

Ovaj izvor je pričao sa Volš u danima i nedeljama pre nego što je nestala, rekao je da je Ana imala „optimističnu, magnetsku ličnost“.

Vesti o njenom nestanku izgledale kao šala

Pošto je video Volš nedavno, izvor je rekao da su vesti o njenom nestanku „još uvek šokantne“.

- To je bila apsolutna neverica, u početku sam mislio da je to surova šala- rekao je.

Mandi i Majk Silva, stanari koji žive u stanu Revere koji je nedavno prodat, ljubazno su govorili o Volš, ali su rekli da su primetili promenu u njenom ponašanju poslednjih meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija