• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2023

12:40

PORED ANE VOLŠ JOŠ ČETIRI ŽENE MISTERIOZNO NESTALE! Masačusets ne pamti ovoliko veliki broj nestanaka STRUČNJACI SE PITAJU DA LI SU POVEZANI

printscreen/Boston

Vesti

PORED ANE VOLŠ JOŠ ČETIRI ŽENE MISTERIOZNO NESTALE! Masačusets ne pamti ovoliko veliki broj nestanaka STRUČNJACI SE PITAJU DA LI SU POVEZANI

Podeli vest

Lokalni stručnjak koji prati nestanke kaže da se ne može setiti perioda kada je toliko žena nestalo za kratko vreme, među njima je i Beograđanka Ana Volš majka trojice maloletnih dečaka

Naime, kako navodi "NBC Boston" u Masačusetsu su u kratkom vremesnkom periodu pored nestankla Ane Volš prijavljena još četiri misteriozna nestanka žena.

- Poslednje prijave upućene su iz Framingema i Brukfilda, a ima slučaja koji traje od novembra, do nestanka majke u Кohasetu, a koji je osvojio međunarodne naslove, piše Boston.

Lokalni stručnjak koji prati ovakve stvari kaže da se ne može setiti toliko nestalih žena u državi Bej odjednom. Okolnosti u svakom slučaju su različite, ali za njihove porodice, bol i pitanja su previše slični.

Naime, u poslednjih dve nedelje nestale su tri žene među kojima je Ana Volš, a još uvek nije nađena žena za kojom potraga traje od novembra prošle godine. 

- Policija Framinghama radi na pronalaženju Medelin Deshazo (33) koja je poslednji put viđena u četvrtak 12.januara. Prema navodima iz policiji, ona bi mogla da bude u ospasnosti jer ima zdravstevnih problema - piše lokalni mediji.

Foto: printscreen/Boston

Nestala Britani

Kako dodaju dva dana pre nje u Brukfiuldu je nestala Britani Ti (35)

 - Britani je nestala 10. januara, zabrinutost njene porodice iz dana u dan je sve veća. Kako je rekla njena sestra ona nikad ne bi otišla a da se ne javi. Vlasti su u ponedeljak saopštile da planiraju da povećaju obim potrage u utorak, kada se obeležava nedelju dana otkako je Ti poslednji put viđen- navodi Boston.

Deset dana pre nestanka pomenute žene trag se izgubio našioj Beograđanki Ani Volš, koja je majka trojice maloletnih dečaka. 

- Ana Volš (39), poselednji put je viđena 1. janura u iznajmljenoj kući u Kohasetu gde je čekala Novu godinu sa porodicom i prijateljem. Njen muž, Brajan, optužen je da je doveo policiju u zabludu u njihovoj istrazi. Ubrzo potom u javnosti su izašle informacije koje se tiču Brajanovog sukoba sa zakonom - pišu lokalni mediji.

Foto: printscreen/Boston

 

Tri dana pre Aninog nestanka prijavljen je nestanak Lori Bakster (45) koja je sa porodicom poslednji put bila u kontaktu 28. decembra tri dan apre nestanka Ane Volš.

Njiovu javnost potresa i činjnieca da j eu novembru prošle godine takođe nestala žena Morales Rohas (41).

- Njen trag se gubi 26. novembra, kada je poslednji put viđena u automobilu u Bostonu. Automobil je pronađen ali od nje do danas ni traga ni glasa. Nesrećna žena ima dvoje dece koja kako kažu rođaci ne prestaju da pitaju za majku- piše Boston. 

Profesor prava iz Vendi Marfi koja je kodirektor projekta za zastupanje žena i dece. Кaže da je pratila zabrinjavajuće trendove kada su žene u opasnosti.

- Možda mislite da ovi slučajevi nisu povezani, ali ja mislim da su povezani- rekla je ona o svim nestancima. "Nikad nije bilo ovako loše. Ne mogu da se setim vremena kada smo imali ovoliko nestalih žena u tako kratkom vremenskom periodu - rekla je profesorka

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

Patrijarh Porfirije: Glavne teme Sabora SPC situacija na KiM i rezolucija o Srebrenici
Politika

Patrijarh Porfirije: Glavne teme Sabora SPC situacija na KiM i rezolucija o Srebrenici

Patrijarh srpski Porfirije rekao je danas na sastanku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i Saborom SPC, da su glavne teme ovogodišnjeg Sabora, koji je u toku, situacija na KiM i rezolucija o tzv. genocidu u Srebrenici, kao i da su oni koji su sprečili njegov odlazak u Pećku patrijaršiju zapravo sami sebi naneli mnogo veću štetu nego Crkvi.

17.05.2024

17:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija