• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

08.03.2022

17:24

VOJNIK VELJE NEVOLJE DOŠAO MASKIRAN U SUD! Sav u crnom, kapuljača, naočare... "Šeprtlja" klana neprepoznatljiva! (FOTO)

Informer/Marko Đoković

Vesti

VOJNIK VELJE NEVOLJE DOŠAO MASKIRAN U SUD! Sav u crnom, kapuljača, naočare... "Šeprtlja" klana neprepoznatljiva! (FOTO)

Podeli vest

Član klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Vladimir Dimitrijević, koji se optužnicom tereti da je za taj klan prodavao narkotike i koji se brani sa slobode došao je danas na suđenje u Specijalni sud u Beogradu masikran od glave do pete

Belivukov vojnik se tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, prodaju narkotika i jedan je od retkih pripadnika krimianlnog klana koji se brani sa slobode u ovom procesu.

Dimitrijević je došao u pratnji svog advokata, sav u crnom, a lice je sakrio kapuljačom, naočarima i maskom.

- Okrivljeni Belivukov vojnik se brani sa slobode pa je tako sa advokatom došao na zakazano pripremno ročište u Specijalnom sudu u Beogradu. Ono što je okupljene začudilo jesto što je on kako bi izbegao novinare i fotografisanje masikrao se tako da ga ni rođena majka ne bi prepoznala - objašnjava naš sagovornik.

Inače, Vladimir Dimitrijević je na Skaj aplikaciji imao nadimak Šeprtlja. On je navodno bio automehaničar Veljka Belivuka, ali je u međuvremenu pristao da za klan prodaje kokain.

- Dimitrijević je i nabvaljao radne kombinezone za Belivuka i ekipu, koje su oni potom koristili prilikom ubistava. Kako je izjavio na saslušanju, on navodno nije znao za šta će Velji Nevolji ti kombinezoni - podseća izvor.

Foto: Informer/Marko Đoković

Vladimir Dimitrijević maskiran došao u sud

Podsetimo, pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela počinje danas u u Specijalnom sudu u Beogradu, a na optuženičkoj klupu nalazi se ukupno 29 muškaraca i jedna žena. Planirano je da se ročište održi još i 10. i 11. marta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija