• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

28.04.2024

14:45

"Bojan i ja sad nećemo razvod, ne bismo došli do izražaja!" Mia o krahu braka i prevari: "Ništa ne može da ti 'uleti' ako nećeš"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Bojan i ja sad nećemo razvod, ne bismo došli do izražaja!" Mia o krahu braka i prevari: "Ništa ne može da ti 'uleti' ako nećeš"

Podeli vest

Pevačica koja godinama živi u srećnoj zajednici s kolegom prokomentarisala je aktuelne razvode

Mia Borisavljević (39) merna je jedinica za dobar izgled iako se bliži ulasku u petu deceniju, a kako ona kaže nikada se ne bi vratila u mladalačke godine:

- Baš me briga što imam 40 godina, nikad se ne bih vratila u 22. Uvidela sam svašta nešto, sazrela sam. Stvarno se ne bih vratila u 22. godinu, da mi je ova pamet bila tada, možda bi mi bilo bolje sada. 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Poznata pevačica sa nevenčanim suprugom Bojanom Grujićem ima ćerke Emu (6) i Teu (3), te kaže da i dalje ne zna za velike muke, već samo za male: 

- Kad dođu deca, mnogo manje misliš na sebe. Ko nema decu, neka maksimalno brine o sebi jer će doći momenat kada nećete više moći da budete na prvom mestu - kroz smeh je rekla Mia koja na pitanje voditelja kako će se njen suprug i ona izboriti sa udvaračima svojih ćerki kad porastu, ima radikalno rešenje: 

- Bojan uvek kaže:"Ja imam pušku!". On je lovac, tako da će Ema i Tea imati neku pratnju i pucaće se iza njih (smeh).

Foto: Foto: G. S.

 

 

Mia je u "Premijeri Vikend Specijal" prokomentarisala i razvode svojih kolega Dragane Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem, kao i Harisa Džinovića sa Melinom:

- Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju - iskreno je odgovorila Borisavljevićeva koja tvrdi da Bojan i ona održavaju ljubav, ali da ne postoji garancija da će zauvek ostati zajedno:

Foto: printscreen

 

 

- Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner - konstatovala je pevačica.

Na pitanje novinara da li veruje u slučajne prevare i to da uvek može nešto da "uleti" u odnos dvoje ljudi, Mia je bila jasna: 

- Ništa ne može da "uleti" ako ti nećeš (smeh) - izjavila je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00