• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.03.2024

08:17

"Zaljubljena si u jednog, a je*eš se sa drugim" Anđelo uvredama rastavio Anitu na proste činioce, ona plače - ne suši obraze

Miloš Rafailović, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Zaljubljena si u jednog, a je*eš se sa drugim" Anđelo uvredama rastavio Anitu na proste činioce, ona plače - ne suši obraze

Podeli vest

Rijaliti par poslednjih dana prolazi kroz krizu, a u sinoćnoj emisiji došlo je do žestokog sukoba.

U "Eliti" je sinoć došlo do svađe između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, a sve zbog njegovih izjava, na koje je ona burno reagovala.

- Ja ću da se je*em ako hoću, neću da se vezujem za tebe ako ćeš ovo sad da mi radiš - rekla je Anita.

- Ti si se za svakog vezala. Nastavila si dalje. Kad ti ja pričam da to može da se desi, to govoriš da ne može. Svako može da ti se svidi i dok si sa mnom. Ti možeš da budeš zaljubljena u jedno, a da se je*eš sa drugim - kazao je Anđelo.

Foto: printscreen instagram

 

- Da, to ću napolju da radim. Bicu zaljubljena u tebe i je*aću se sa nekim drugim. Od sad smo u kombinaciji, nismo u vezi - istakla je Anita.

- Ti si se sad odljubila od mene? - rekao je Anđelo.

- Nisam - kazala je Anita.

- Kako si onda iz veze sa mnom izašla i sad smo kombinacija? Je l' je tebi brak dovoljna težina da se s nekim ne dopisuješ i ne švrljaš? - upitao je Anđelo.

- Da - odgovorila je Anita.

Foto: printscreen instagram

 

- Lažeš. To si radila - kazao je Anđelo.

- Mi smo kombinacija. Ovo mi je karma jer sam Stefana ostavila - rekla je Anita.

- Ti bi se sad njemu vratila - istakao je Anđelo.

- Ti isto patiš kad čuješ pesmu Teodorinu - kazaka je Anita.

- Sačuvaj Bože - dodao je Anđelo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija