• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.02.2024

11:38

Sestra Aneli Ahmić uskoro iza rešetaka? Asmin je tuži za isto krivično delo kao njen muž,  Sita prekršila uslovnu slobodu?!

Printscreen/You Tube/shutterstock

Rijaliti

Sestra Aneli Ahmić uskoro iza rešetaka? Asmin je tuži za isto krivično delo kao njen muž, Sita prekršila uslovnu slobodu?!

Podeli vest

Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, već nekoliko meseci vodi medijski rat sa bivšim zetom Asminom Durdžićem, koji je sada rešio da je tuži za psihičko zlostavljanje!

Naime, Asmin se oglasio na svom Instagram profilu sa pretnjom da će je tužbom zapravo strpati u zatvor, s obzirom da je za ovo krivično delo već osuđivana i trenutno se nalazi na izdržavanju uslovne kazne.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Dokaz da je Sita optužena za psihičko i fizičko maltretiranje sadašnjeg muža! Žena je nasilnica najblaže rečeno. Izvolite dokaz. S obzirom na to da je godinu dana otvoreno na tri godine uslova, ponovila je krivično delo, tako da Sita, uskoro ideš na odmor iza rešetaka! Alibaba sad tuži - poručio je Asmin na svom Instagram storiju i priložio dokument koji potvrđuje njegove reči:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Podižem optužnicu protiv Site Ahmić, u Dubrovniku, s prebivalištem u Dubrovniku, državljanke Republike Hrvatske, ekonomiste, ugostiteljke, zaposlene. Živi u vanbračnoj zajednici, majka četvoro dece, pismene, sa završenom srednjom školom, srednjeg imovinskog stanja, osuđivane pravnom presudom Opštinskog suda u Dubrovniku, broj K-33/18 od 2. maja 2022. (pravno 14. oktobra 2022.) zbog kaznenog dela iz Čl. 236. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, na kaznu zatvora od jedne godine uslovno na tri godine, nalazi se na slobodi, da je u vremenu od novembra 2019. pa do 10. jula 2023. u Dubrovniku, u cilju da svog vanbračnog supruga s kojim ima dvoje zajedničke dece, dovede u ponižavajući položaj, suprotno čl 10. st 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici kojim se nasiljem u porodici smatra psihičko nasilje koje je kod rive prouzrokovalo povredu dostojanstva ili uznemirenost. Učestalo psihički napadala partnera, govoreći mu da je niko i ništa, da je ona najbolja, da neće imati bolju od nje, da je k*rvin sin, klošar, smeće i prevarant, te je partnera najmanje 20 puta izbacila iz kuće, vređala njegovu porodicu, govoreći razne pogane reči vezane za njegovu drugu decu i sve članove porodice, te mu i govorila kako će poslati brata da ugrozi njegovu porodicu i da će uznemiravati njegovu majku koja je srčani bolesnik, a sto je sve njenog partnera dovelo u položaj nemoći i povređenog dostojanstva, dakle, kršeći propise o Zaštiti od nasilja u porodici kod člana porodice izazvala strah za njegovu sigurnost i dovela ga u ponižavajući položaj.

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Asmin je došao u žižu interesovanja javnosti zbog veze sa starletom Stanijom Dobrojević, koju je Aneli optužila da joj je otela muža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija