• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

19.12.2023

07:00

Matori pala klapna, više nije mogla da se obuzda: "Ona je monstrum, sve je izrežirala"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Matori pala klapna, više nije mogla da se obuzda: "Ona je monstrum, sve je izrežirala"

Podeli vest

Sinoć u toku emisije "Izbor potrčka", Matora je otvorila dušu, ali je i raspalila po supruzi.

- Ja sa tim nemam ništa, Slađa mi je sama rekla da bi probala posle Nove godine, ja sam rekla da nemam problem samo neka mi se skine - rekla je Anita.

- Je l' ja remetim njoj i Anđelu nešto - rekla je Matora.

- Ja sam rekla Matoroj da bih eksperimentisala sa njom posle Nove godine, jer je i Anita tad. Matora mi prilazi i kaže da Anita i ja muljamo nešto, a to stvarno nije. Anita i ja je ne spominjemo uopšte, mi pričamo o Anđelu - rekla je Slađa.

- Sad sam ja neko ko je njoj na k*cu, a ona nije sišla - rekla je Matora.

- Mene ne zanima više taj odnos - rekla je Anita.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Sad očekuješ da ti ja ćutim jer te ne zanima. Šta ti je bio cilj da me izludiš i napraviš budalom. Ne kažeš da mi nisi dala da uđem bez tebe u rijaliti - rekla je Matora.

- Je l' bi dala ti meni? - pitala je Anita

- Drugo sam ja, ja sam te volela i nisam te varala - rekla je Matora.

- Imaš ti pravo mesec, dva, tri, ali ne do kraja rijalitija da me vređaš - rekla je Anita.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ti si sve radila jer si znala da ću da padnem. Te fore da nisi videla jer sam bila u Odabranima, znaš ti sve, samo si čekala trenutak. Meni je rekla da joj je se*s sa mnom bio najbolji, a sad ništa ne valja - rekla je Matora

- Ja nisam nikad rekla da te napolju nisam volela - rekla je Anita.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Je l' ti bilo teško da imaš se*s sa Jovanom posle poruka sa Mateom? - pitao je Milan

- Ne, ne, meni je sa njom se*s bio bolji nego sa muškarcem bilo kojim - rekla je Anita.

- Do te mere je bila monstrum da sve to izrežira - rekla je Matora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija