• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

21.04.2024

08:30

Karleuša u ulozi modnog sudije urnisala koleginice! Bez milosti prema Zorici i Dari: "podgojeni leopard i pohotni daždevnjak"

ATAIMAGES/Masha Bandjur

Estrada

Karleuša u ulozi modnog sudije urnisala koleginice! Bez milosti prema Zorici i Dari: "podgojeni leopard i pohotni daždevnjak"

Podeli vest

Jelena Karleuša ponovo se našla u ulozi modnog žirija i bez dlake na jeziku komentarisala domaće javne ličnosti.

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih zvezda na domaćoj javnoj sceni. Gd egod se pojavi unikatnim stajlinzima privlači veliku pažnju, a kopiraju je i strane ličnosti.

Jelena je sada je ponovo pokrenula serijal koji je godinama intrigirao domaću javnost - modno ocenjivanje. Prva na meti Jeleninog oštrog suda billa je Zorica Brunclik.

Foto: ATAIMAGES

 

- Stajling je zasenio sve, pa evo kratka analiza. Ona ima zeleno odelo i ljubičastu kosu, kratke crne čizmice i drži zlatnu tašnicu. Zorica Brunclik je uvek bila osoba koja je imala specifičan modni izraz. Ona je ovde izgleda kao osoba s kojom se ne treba previše zameriti, ajde tako da kažem jer ako se ovako oblači, verovatno je kao ličnost isto tako jaka - rekla je Jelena za Hajp TV.

Karleuša je istakla da je Brunclikova često negativno komentariše u raznim tabloidima, nakon čega joj je, svojim prepoznatljivim stilom, odgovorila:

- Pa ja je znam kada mene komentariše po tabloidima, uglavnom vrlo negativno. Evo, ja se suzdržavam da ne kažem ništa loše. Ja ne mogu njoj da zamerim na ovom leopardu jer ovaj leopard očigledno dobro jede, dobro živi. Punokrvni zeleni leopard, podgojeni, koji jako dobro opstaje i funkcioniše na estradnoj sceni i u ovim godinama je to vrlo opasan zeleni leopard. Naravno, ovo nema veze ni sa modom, ni sa dobrim ukusom. Ovo ima veze verovatno sa nekim poremećajem vida. Ona se oseća kao zeleni leopard i po meni je to sasvim okej - poručila je Karleuša.

Foto: ATA Images

 

Sledeća na tapetu je bila Anđela Ignjatović Breskvica, za koju je Karleuša rekla da je obučena "ništa specijalno" ni loše ni dobro, ali neupečatljivo, "bleda i prazna krpa". Prokomentarisala je i da se neko ozbiljno igra s imidžom jedne velike zvezde kao što je Lerpa Brena i da u poslednje vreme Brena izgleda drugačije.

Sledeći na redu je bio Dragan Marinković Maca, čini je stil popo zvezda nazvala "šizostajl".

- Deluje kao da će nekoga napasti sa ovim krikom na licu, ovo je jedna prava modna katastrofa. Sa druge strane, niko od ovakvih ljudi ni ne očekuje neki modni ukus - rekla je Karleuša.

Foto: printscreen instagram

 

Jelena je i ranije komentarisala modni ukus Dare Bubamare, a to ocenivanje prepričava se deceniju kasnije.

- Ne znam da li smem da izgovorim njeno puno ime, a da ne doživi kao uvredu. Ovo prvo nazvala bih 'visoki sjaj kese za đubre'. Ona je u večitoj borbi da li da izgleda kao tajlandski patuljasti tranvestit i pohotni daždevnjak - ocenila je Karleuša, pa nastavila da komentariše drugi Darin stajling.

- Kad vidim Daru pomislim na neku po*no perverziju sa nekim ozbiljnim poremećajem. Ovo je sve toliko pogrešno za njenu visinu, težinu, grudi koje su enormne i toliko bizarne, da ni za ovo ne može ništa da kaže sem nema nikakve veze sa modnim stilom - rekla je Jelena i koleginici "zbog automobila".

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Za kraj, Karleuša je dala jednu desetku i to koleginici Dijani Janković za stajling koji je obukla na dodeli Gremi nagrada:

- Da se ne lažemo haljina je brutalna, tašnica je super, kosa je fantastična. Očigledno je da je ovo radio jedan tim ljudi, stilista i fotografa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija