• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.04.2024

16:45

"Kada odem..." Fanovi zabrinuti zbog Karleušinih reči, nije im dobro zbog onoga što je izjavila: "Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina!"

Printscreen Instagram/karleusastar

Estrada

"Kada odem..." Fanovi zabrinuti zbog Karleušinih reči, nije im dobro zbog onoga što je izjavila: "Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina!"

Podeli vest

Jelena je poslednjom objavom uplašila svoje fanove, jer nisu očekivali takvo obraćanje od nje.

Pevačica Jelena Karleuša prisutna je na javnoj sceni skoro tri decenije, a njene pesme važe za ogromne hitove. 

Karleuša je sada na svom Instagram profilu u vidu storija saopšila svojim fanovima koliko još planira da se bavi pevanjem. 

Foto: Reuters

 

 

Naime, ona je napravila računicu i nakon svih kalkulacija shvatila je da će još 10 godina biti aktivno prisutna u javnosti, nakon čega će se penzionisati. 

- Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživeću na primer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete već 30 godina ne ubije ranije) - započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pevati sa 80. Moj aktivni rad će se verovatno završiti negde sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje) Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Foto: Instagram printscreen

 

Jelena je potom poručila svojoj publici da je sada paze i vole, jer kad umre, to joj ništa neće značiti.

- Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divlja. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku - napisala je Jelena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija