• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

03.04.2024

07:01

Dragana Mirković potkačila bivšeg supruga: "Toni je preko mene isticao svoje bogatstvo"

Instagram printscreen

Estrada

Dragana Mirković potkačila bivšeg supruga: "Toni je preko mene isticao svoje bogatstvo"

Podeli vest

Dragana Mirković našla se u žiži javnosti nakon što je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića. Njih dvoje su rešili da stave tačku na ljubav nakon 24 godine braka.

Dragana Mirković je nakon saznanja da se razvodi, otkrila sve o svom privatnom životu. Pevačica je navela da ne živi sa suprugom već tri godine i da su ona i deca ostali u dvorcu da žive.

Folk diva je istakla da joj nikada materijalno nije bilo bitno.

- Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... - istakla je Dragana na početku, dok je pokazivala kolekciju skupocenih automobila oko sebe.

Foto: Instagram printscreen

 

- Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan deo, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovde da ubacimo... Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam... (smeh) Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip - istakla je za hrvatski medij "24sata", usput potkačivši još uvek zakonitog muža.

- Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda... Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana - zaključila je Dragana.

Podsetimo, Toni i Dragana se više ni na društvenim mrežama ne prate, ali fotografije porodične nisu obrisali sa svojih profila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija