• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

01.04.2024

23:31

"Lakoverna sam, možeš da me smotaš oko prsta": Rada Manojlović sebi dala obećanje na današnji dan, evo šta je u pitanju

ATAimages

Estrada

"Lakoverna sam, možeš da me smotaš oko prsta": Rada Manojlović sebi dala obećanje na današnji dan, evo šta je u pitanju

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koju svaki put nasankaju kada je u kalendaru 1. april.

Danas je Svetski dan šale, a gotovo da nema osobe koju neko ne uspe da nasamari. Jedna od onih koju uvek uspeju da ubede u neku prvoaprilsku šalu je Rada Manojlović, koja je rekla da će ove godine pokušati da uzvrati.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta, zapravo dok pucneš prstima, jer sam lakoverna. Verujem ljudima i verujem u sve što pročitam u novinama, tek uveče kada vidim da je 1. april i kada dođem k’ sebi, onda se opasuljim. Ali stvarno, jer uvek padnem u vatru. I kažem tom nekom "nemoj da mi pričaš, šta je bilo", da bi mi posle rekli da se opustim jer je 1. april - ispričala je Rada za Grand i otkrila zbog čega je često nasamare na svetski dan šale:

- Zato što ne razmišljam zapravo. Ne znam ni koji je dan, ni koja godina, a kamoli datum - dodala je Rada.

Pevačica je otkrila i da li je njoj polazilo za rukom da nasanka nekoga za 1. april.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nisam to uspevala zato što ne umem da ćutim. Ne umem da lažem. Sada to možda neobično zvuči, ali čak i kad neko drugi u mom društvu zafrkava tog nekog trećeg, ja sam ta koja kaže "daj, kaži mu". Uništim svaku šalu. Ne mogu da se suzdržim, kao neko dete sam – priznala je Rada umiljatim glasom:

- Kada vidim da neko poveruje u to, imaš ljude koji te drže u toj šali, može i sat vremena da te "maltretira" - dodala je Rada i objasnila zbog čega ne može da drži jezik za zubima.

Ona je priznala i da joj se nikada nije desilo da zakasni sa prvoaprilskom šalom i da dobije čuvenu rečenicu "prvi april proš'o, magarac ti doš'o".

- Još nismo s konja na magarca prešli, ali ko hoće mene da prevari može to slobodno da uradi. Uvek ću da poverujem, da nasednem. A ja ću morati da smislim nešto, naći ću vaš broj - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija