• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

11.01.2024

08:36

"Ja gola ispred njega i držim kuče da bih sakrila intimne delove"! Zorica Brunclik progovorila o neprijatnoj situaciji: Kroz glavu mi je prošlo...

Miloš Rafailović

Estrada

"Ja gola ispred njega i držim kuče da bih sakrila intimne delove"! Zorica Brunclik progovorila o neprijatnoj situaciji: Kroz glavu mi je prošlo...

Podeli vest

Zorica Brunclik je ispričala šta joj je prošlo kroz glavu kada joj je jedna žena ponudila da se slika za poznati časopis.

Pevačica Zorica Brunclik ugostila je ekipu Informer u svom domu i tom prilikom je progovorila o mnogim temama, između ostalog i o svom fizičkom izgledu. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ja bih ovu moju glavu promenila za mnoge tuđe, ali niko neće da se menja! Nije da sam ja ružna, ali ja sam imala peh da se pojavim u vreme kad su se mnogo lepše pojavile - rekla je Zorica Brunclik.

Pevačica se prisetila neprijatne situacije kad je pogrešno shvatila ženu koja joj je nudila da se sa mužem nađe na naslovnoj "Plejboja".

- Imala sam naslovnih uvek, a što se tiče "Plejboja"... Miroljub i ja smo bili na nekom događaju, tu je bio direktor "Plejboja". Jedna žena je rekla da bi oni mnogo voleli da nas vide na naslovnoj. Pala sam sa stolice! Kroz glavu mi je prošlo - Miroljub go, ja gola ispred njega i držim kuče da bih sakrila, eto, neke delove. Smejala sam se do besvesti! Žena je posle objašnjavala da bi to sad bilo drugačije - istakla je pevačica.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija