• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.01.2024

20:24

Obrisan Cecin i Majin duet sa muzičkih platformi: Pesma koju u originalu peva Mira Škorić nedostupna, oglasio se Futa za Informer!

ATAIMAGES

Estrada

Obrisan Cecin i Majin duet sa muzičkih platformi: Pesma koju u originalu peva Mira Škorić nedostupna, oglasio se Futa za Informer!

Podeli vest

Verzija pesme "Ne računaj na mene" u izvođenju Cece i Maje obrisana je sa muzičkih platformi, a mi smo ovim povodom kontaktirali vlasnika autorkih prava, Aleksandra Radulovića Futu.

Ceca Ražnatović i Maja Berović snimile su svoju verziju pesme "Ne računaj na mene", koju u originalu muzička zvezda izvodi sa nekadašnjom bliskom prijateljicom Mirom Škorić.

Kolaboracija je privukla ogromnu pažnju, a završila je i u Trendingu na Jutjubu. Međutim, uprkos velikoj popularnosti, duet je skinut sa muzičkih platformi Spotifaj i Dizer, na kojima piše da je nedostupan.

Foto: spotifaj printscreen

 

Ovim povodom kontaktirali smo vlasnika autorskih prava, Aleksandra Radulovića Futu, s ciljem da saznamo šta je posredi i da li kojim slučajem iza toga stoji on ili Mira Škorić.

Ne vodim ja taj deo, odnosno nisam ja zadužen  za digitalnu distribuciju tako da ne znam tačno. Ali, koliko znam, to bi trebalo da bude samo na "Ceca Music" Jutjub kanalu i ostalim platformama pod njenim imenom. Ukoliko je obrisana pesma onda ne znam ko stoji iza toga i sa koje adrese to dolazi. Ne može bez moje dozvole pesma da se okači, ali ni da se obriše - kaže Futa Za Informer.

Ipak, iz PR službe folk zvezde navode da će pesma slušaocima biti dostupna uskoro.

- Pesma nije obrisana sa platformi, urađeno je ažuriranje pesme i biće vidljiva za publiku u narednih nekoliko sati - ističe Cecin zastupnik za medije za Informer.

Podsetimo, nakon što su Ceca Ražnatović i Maja Berović objavile svoju verziju pesme "Ne računaj na mene" podigla se ogromna prašina, a reagovala je i pop diva Jelena Karleuša. Ona je istakla da bi tu pesmu trebalo da izvodi isključivo Mira Škorić, a o svojim rivalkama, Ražnatovićki i Berovićevoj, nije imala reči hvale. 

Foto: Informer

 

- Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina. Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne... Ne! Mir Božiji! Ali, ajde Nanogica to je standardica, okice vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ... Tako da, niko nije jadan - napisala je Jelena nekoliko dana ranije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12