• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

10.01.2024

18:46

Hrvati priznali da najviše slušaju Cecu! Osim nje, najpopularnija i ova srpska pevačica

ATAIMAGES

Estrada

Hrvati priznali da najviše slušaju Cecu! Osim nje, najpopularnija i ova srpska pevačica

Podeli vest

Ceca se našla na trećem mestu na trendingu u Hrvatskoj.

Pevačica Aleksandra Prijović već devet dana nalazi se na samom vrhu trendinga na Jutjubu u Hrvatskoj. 

Prija, koja je krajem prošle godine održala čak pet koncerata u Zagrebu, u novogodišnjoj noći objavila je pesmu "Poslednji kabare" i do sada skupila preko dva miliona pregleda. Zbog ogromnih brojki koje je skupila pesma, Aleksandra se nalazi na prvom mestu hrvatskog trendinga. 

Foto: ATAIMAGES

 

Osim Aleksandre, na listi najslušanijih numera u Hrvatskoj našle su se i Ceca Ražnatović i Maja Berović. Naime, njih dve su obradile čuveni hit iz 1994. godine "Ne računaj na mene", koji je u originalu Ceca otpevala sa Mirom Škorić. 

Foto: Miloš Rafailović, ATA Images

 

Njihova obrada doživela je veliku popularnost na mrežama, što govori i činjenica da su njih dve na trećem mestu hrvatskog trendinga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija