• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S. K.

22.12.2023

07:46

Iva slomila ruke na snimanju: Detalji nezgode koju je glumica doživela na radnom mestu

Masha Bandjur

Estrada

Iva slomila ruke na snimanju: Detalji nezgode koju je glumica doživela na radnom mestu

Podeli vest

Glumica Iva Štrljić juče je doživela veliku nezgodu prilikom koje je polomila obe ruke.

Štrljićeva je, kako otkriva izvor za Informer, pala na snimanju nove serije na kojoj radi i odmah joj je ukazana pomoć:

Foto: Instagram

 

 

- Iva je bila na snimanju nove serije, a iako scene nisu bile mnogo zahtevne, ona se saplela, pala i dogodila se ta nezgoda. Svi sa seta su pritrčali, a Iva je bolno jaukala, odmah je bilo jasno da nije dobro. Ukazana joj je pomoć, prevezena je u Urgentni gde su joj lekari snimili ruke i ispostavilo se da je došlo do preloma. Ona je u gipsevima i sad joj sledi mirovanje - kazao je izvor blizak glumici.

Štrljićeva je sinoć potvrdila za Informer da je polomila obe ruke:

- Slomila sam obe ruke - napisala je kratko očajna Iva koja je nakon nezgode bila umorna zbog svega što je juče doživela. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!
EURO 2024

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković saopštio je preliminarni spisak od 35 igrača koji su kandidati za put na Evropsko prvenstvo! Polako pristižu i prve reakcije sa raznih strana na spisak koji je doneo neka iznenađenja!

18.05.2024

16:28

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!
Partizan

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u nedelju (20.30, Arena 1 premijum) u trećem meču finalne serije ABA lige. Biće to prva utakmica u kojoj će crno-beli imati podršku svojih navijača, pa su se iz redova aktuelnog regionalnog šampiona oglasili i poslali važnu poruku "grobarima"!

18.05.2024

15:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12