• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

29.06.2023

07:40

Rekla sam Vujadinu  da hoću šestoro dece! Mirka Vasiljević proširuje porodicu!

Insajder/Darko Cvetanović

Estrada

Rekla sam Vujadinu da hoću šestoro dece! Mirka Vasiljević proširuje porodicu!

Podeli vest

Rekla sam Vujadinu da hoću šestoro dece, kaže Mirka Vasiljević (32)!

 Glumica i pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vujadin Savić (32) u ljubavnoj su vezi 11 godina i imaju četvoro dece - sinove Andreja i Mihajla i ćerke Aniku i Adrijanu. Popularni par i dalje ne planira svadbu, ali planira još naslednika! 

- Hoću još dvoje dece! Svako naše dete se rađalo u momentu kada smo to želeli. Taman kad smo pomislili da nam je troje dovoljno, zafalio nam je bebeći miris i rodila nam se Anika! Deca su dar od Boga, naša najveća sreća i bogatstvo. Vreme će pokazati koliko ćemo još dece imati, zato ne znam tačno da kažem datum kad ću opet roditi - priča Mirka za Informer. 

Foto: ATA Images

 

 

Lepa glumica kaže da su ona i bivši fudbaler oduvek želeli veliku porodicu:

- Vujadin i ja smo želeli da se mladi ostvarimo kao roditelji. Uspeli smo u tome i svako dete se rodilo iz ljubavi. Oduvek smo želeli da imamo veliku porodicu, stvarno uživam kad sam s decom. Da živimo u vremenu naših baka i deka sigurno bih imala i više dece. Danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je nezgodno ukoliko želimo da putujemo i da se deca kvalitetno školuju, jedu, piju, oblače...

Mirka je s Vujadinom već 11 godina. Glumica priča da su se njih dvoje mnogo promenili:

Foto: Informer

 

 

- Mnogo toga se promenilo od moje 19. godine, otkad smo zajedno. Oboje smo zreliji, imamo decu... Bolje se poznajemo, mnogo smo postigli i zajedno i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri. Mada, dok god se posvađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako uspemo da se nasmejemo tokom svađe, znači da, zapravo, nemamo nikakve probleme! Bitno je da među nama nema ljubomore. Ja sam uvek za red, rad i disciplinu, pa on nema ni razloga da bude ljubomoran.

Mirka kaže da Vujadin želi svadbu, ali ona još ne!

- Vujadin insistira na venčanju, kaže: "Bio bi red". I svi oko nas to kažu. Stvarno mislim da će se to desiti jednog ponedeljka, problem je manjak slobodnog vremena - završava priču glumica. 
 

 

Celog života navijam za Zvezdu

Mirka je od malih nogu vatreni navijač Crvene zvezde:

- Od ranog detinjstva volela sam muške stvari, pa tako i fudbal. Stalno sam terala mamu da me vodi na utakmice Crvene zvezde. Toliko glasno sam navijala noseći dres koji mi je tada bio kao haljina da su me čuli novinari na travi i slikali me. Sutradan sam zbog te slike bila izabrana za zaštitno lice kampanje "I ja sam zvezdaš". U petom i šestom razredu su me ponekad zvali da vodim konferencije za novinare Crvene zvezde!

 

 

BROJKE:
11 godina su u ljubavi Mirka i Vujadin
32 godine ima Mirka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija