• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.10.2022

18:07

POLICIJA MI JE UPALA U GRAND I PITALA ZA DARKA, RADU I JELENU GERBEC! Saša Popović prvi put priznao da je imao posla sa zakonom!

Peđa Milosavljević, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

POLICIJA MI JE UPALA U GRAND I PITALA ZA DARKA, RADU I JELENU GERBEC! Saša Popović prvi put priznao da je imao posla sa zakonom!

Podeli vest

Saša Popović prvi put je progovorio o poslovanju "Grand produkcije" čiji je vlasnik donedavno bio i priznao je da mu je jednom prilikom policija "upala" u prostorije i tražila izveštaje o plaćenim porezima za pevače

Kako je Saša sam ispričao, nije imao protekcije i pripadnici MUP-a su ga tretirali kao i sve druge:

Foto: Pink.rs

Saša u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem

- Upali su i rekli:"Ruke na sto!". Ja gore glavu, oni opet:"Lezi dole, ruke na sto!". To je bila policija poreske uprave i s njima nema šale. I kaže glavni ovom drugom: "Idi tamo u računovodstvo i proveri mi Radu Manojlović, Darka Lazića i Jelenu Gerbec". Vraća se policajac i kaže:" Darko Lazić 130.000 evra, Rada Manojlović 120.000 evra, Jelena Gerbec 60.000 evra", to je plaćeni porez za njih na godišnjem nivou. Pitaju me:"Zašto Gerbec tako malo?", ja kažem:"Ona manje zarađuje od njih, nije toliko popularna"- objasnio je Saša u emisiji "Premijera Vikend Specijal" kod voditelja Nemanje Vujičića i potom dodao da je poreska policija tada ustanovila da njegova firma dobro posluje. 

Foto: Prntscreen Pink

Imao posla s policijom... Saša Popović

Popovića je zanimalo kako poreska tretira bakšiš koji pevači dobijaju na nastupima u želji da i muzičarima prenese ovu informaciju, pa je tada policajce pitao i o ovome.

- Ja ih pitam:"Kako vi tretirate bakšiš?". Oni kažu:"Tretiramo to kao dobru volju". Ja ih pitam:"Dobro, da li ja sada mogu da uzmem pare do bakšiša i odem da kupim stan". Kažu oni:"A ne, morate da odete u poresku i da oporezujete te pare, to su crne pare. Kada ih obelite, platitet porez od 20 posto, onda možete da odete i kupite stan, auto ili šta god"- objasnio je Popović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija