• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

11.04.2020

20:11

JEZIVO! Nikolina Pišek ispričala detalje STRAVIČNOG ZEMLJOTRESA - KROV SE SRUŠIO NA AUTOMOBIL! (FOTO)

Estrada

JEZIVO! Nikolina Pišek ispričala detalje STRAVIČNOG ZEMLJOTRESA - KROV SE SRUŠIO NA AUTOMOBIL! (FOTO)

Podeli vest

Stvari su se pomerale, čuo se užasan zvuk.

Katastrofalan zemljotres koji je pre nekoliko dana pogodio Zagreb, veoma stresno je delovao i na voditeljku Nikolinu Pišek koja je u tom trenutku bila u stanu sa ćerkicom, koja je imala visoku temperaturu.

NI POLICIJSKI ČAS IH NIJE SPREČIO! Veliko slavlje u domu Katarine Grujić - danas je ON NJEN CENTAR SVETA! (FOTO)

 

Zemljotres koji se dogodio je oštetio voditeljkin stan, naime, deo krova se srušio, a auto ostao zarobljen u dvorištu.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

- Tog trenutka kada se sve dogodilo pristupila sam veoma hladno i analitički. Egzekutorski. Hladne glave sam obukla sebe, Unu, uzela pse, sačekala sledeći udar. Kada sam videla da je to serija koja se ne smiruje, napustili smo kuću. Otežavajuća okolnost je što je Una tu noć dobila visoku temperaturu gotovo četrdeset, a u trenutku bila mi je ideja da ću sesti u auto. Ali to je bilo nemoguće jer je bio zaroboljen u dvorištu koje je bilo blokirano jer se potkrovlje i deo krova srušio na automobil i zatrpao izlaz iz dvorišta. Jedina opcija je bila da stojimo napolju na hladnoći, što smo učinili. Tada su ljudi krenuli da se zovu međusobno, prebrojavali smo se. Jedan prijatelj je došao do nas i ponudio nam svoj automobil. Tako smo Una, psi i ja proveli gotovo ceo dan u autu. Pozvala me je prijateljica da pita kako smo? Rekla sam da smo pola dana ispred kuće i na ulici. Rekla je da dođemo do njih, odvela sam dete, a onda se nekoliko puta vraćala do kuće da vidim kako stoje stvari - priseća se Nikolina i opisuje kako je to sve strašno izgledalo:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Teško je to opisati nekome ko to nije doživeo. To je kao da je brzi voz prolazi ispod nogu i zemlja se trese levo-desno pod vama. Vidite zidove koji plešu pred vašim očima i stvari koji se ruše. Sve to uz jezivi propratni zvuk. Uveče se došli statičari koji su nam izdali odobrenje da možemo sa povećanom pažnjom koristiti kuću. Trenutno imam nalepnicu na kući „privremeno neupotrebljivo“. Ali dobra stvar je što je žuta, a ne crvena. Onda ne bih mogla boraviti u kući.

SETILA SE SVOJE RIJALITI LJUBAVI! Anabela otkrila ZBOG ČEGA njena veza sa Mladenom Radulovićem NIJE USPELA!

Prve dane nakon ovoga Nikolina je živela u strahu, a sada se situacija malo smirila.

- Imamo vodu, plin i struju, što je esencijalno. Skačemo na svaki zvuk, spavamo obučeni. Najnužnije stvari mi se nalaze u automobilu. Imam rezervne patike u automobilu, jedne pored vrata. Una ne shvata još u potpunosti zašto ne može biti u pidžami, ali se privikla na okolnosti. Tek nakon tri noći sam mogla koliko-toliko da se opustim i odspavam nekoliko sati. Šok nastaje kasnije, tek kada shvatite šta je sve moglo da se dogodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija