• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

16:48

Didi Džej nakon smrti oca za Informer: "Nisam mu dozvolila da sazna od čega boluje..."

ATAIMAGES/drustvene mreze

Estrada

Didi Džej nakon smrti oca za Informer: "Nisam mu dozvolila da sazna od čega boluje..."

Podeli vest

Oglasila se Dijana Janković nakon smrti oca.

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, ostala je bez oca. Ona je na svom Instagramu podelila sliku sa groblja, na kome se vidi raka i mnoštvo venaca i buketa cveća, dok se na krstači vidi ime Slavko, kako se i zove pevačicin otac.

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

Njen otac Slavko je po zanimanju bio šumarski inženjer, a javnost nikada nije imala prilike da vidi pevačicine roditelje.

Rokvićeva se oglasila za Informer i otkrila da njen otac do poslednjeg dana nije znao da je bolestan.

- Jako sam tužna, ovo mi je najteži trenutak u životu. Sve sam učinila da bih mu pomogla, ali nije uspeo da preživi, bolovao je od raka. Nikada nisam dozvolila da sazna od čega boluje - izjavila je Dijana.

Foto: Printscreen/Instagram/didijofficial

 

Podsetimo, Dijana već godinama vešto skriva svoj privatni život i roditelje, koje javnost skoro nikada nije uslikala, niti imala priliku da vidi sa ovom pevačicom, pa se nametnulo pitanje koliko je podržavaju u njenim odlukama, kao i u kakvom su odnosu.

- Moja porodica ne želi previše da se fotografiše, ne žele da budu u javnosti. Žele normalno da žive, šetaju ulicom, podržavaju me svakako u svemu - rekla je Didi svojevremeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija