• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

24.05.2024

10:43

"Ako ne mogu da hodam, puzaću": Selin Dion kroz suze najavila dokumentarac o neizlečivoj bolesti sa kojom se bori

Twitter printscreen

Showbiz

"Ako ne mogu da hodam, puzaću": Selin Dion kroz suze najavila dokumentarac o neizlečivoj bolesti sa kojom se bori

Podeli vest

U dirljivoj najavi dokumentarca vidi se Selin kako plače dok govori o svom sindromu koji je mnogo uticao na njen život i okončao njenu karijeru.

Obožavatelji Selin Dion (55) sa suzama u očima gledali su trejler za dokumentarac o njenom životu pod nazivom "Ja sam: Selin Dion".

U dirljivoj najavi dokumentarca vidi se Selin kako plače dok govori o svom sindromu koji je mnogo uticao na njen život i okončao njenu karijeru.

Pred kraj trejlera, pevačica kroz suze govori: "Toliko mi nedostaje. Ljudi, nedostaju mi. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću."

Foto: Printscreen/Twitter

Insert iz dokumentarca o Selin Dion

Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali kako ih je ovaj trenutak pogodio.

"Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena", "Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo", "Rasplakala me je, a dokumentarac još uvek nije ni izašao", "Kraljice, zaslužuješ zdravlje, ljubav i sve pohvale", "Selin, volimo te i nedostaješ nam", samo su neki od komentara.

Podsetimo, jednoj od najvećih muzičkih zvezda na svetu, dijagnostikovan je redak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlečiva bolest kod koje telo napada sopstvene nervne ćelije i otežava i utiče na pokretljivost.

Foto: Printscreen/Twitter

Insert iz dokumentarca o Selin Dion

Nakon što je 2022. otkazala svoju svetsku turneju, sve koncerte planirane za 2023. i 2024. godinu, vesti o njenom zdravstvenom stanju redovno su bile loše.

Njena porodica je objavila kako se Selin hrabro bori protiv bolesti. Pojasnili su i da, iako ne postoji lek za sindrom ukočene osobe, postoje tretmani koji usporavaju napredovanje.

Foto: Printscreen/Instagram

Selin Dion

Od objave dijagnoze, u decembru 2022. godine, pevačica se retko pojavljivala u javnosti i većinu vremena provodi u Las Vegasu, na imanju gde je sve prilagođeno njenim potrebama. Međutim, još uvek se nada da će jednog dana ponovo stati na scenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26