• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

19:57

"Hvala dragom Bogu na Vučiću": Poruka za predsednika koju morate da pogledate! (VIDEO)

Shutterstock/Reuters/Informer/Beta

Politika

"Hvala dragom Bogu na Vučiću": Poruka za predsednika koju morate da pogledate! (VIDEO)

Podeli vest

Nova epozioda InfoToka sa Jadrankom Jevtić bavi se govorom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama koji je najbolji primer kako se brani domovina!

Govor je bio baš onakav kakav treba da bude govor nekoga ko predstavlja Srbiju - argumentovan. Ukazao je na etničko čišćenje Srba koje se ubrzava, imao je pregled sadašnje situacije, ali je sadržao i posledice do kojih će dovesti sadašnje ponašanje Prištine, ukoliko joj se stane na put. 

I taman kada je Vjosa Osmani htela da isprovocira Srbiju dovođenjem žena za koje tvrdi da su je Srbi silovali, usledio je šok! 

A kako na to gleda naša voditeljka Jadranka Jevtić pogledajte u videu ispod:

 

@informertelevizija 🚨🚨🚨INFOTOK SA@Jadranka Jevtic 🚨🚨🚨 U novoj epizodi Infotoka Jadranka je sumirala utiske sa sednice SB Ujedinjenih nacija gde je Aleksandar Vučić @Ja sam Aleksandar branio svoju zemlju i došao spreman, kao što se očekuje od pravog lidera. #aleksandarvucic #kosovo #unitednations #vjosaosmani #srbija #genocide #kosovoimetohija #kosovojesrbija #politika #njujork #istok #zapad #istina #fyp #balkan #viral ♬ original sound - Informer TV

 

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija