• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2023

15:00

Priznali da im stranci kroje politiku! Tajkunski mediji potvrdili da bivši režim ide u isti koš!

Beta, Marko Đoković, ATA Images

Politika

Priznali da im stranci kroje politiku! Tajkunski mediji potvrdili da bivši režim ide u isti koš!

Podeli vest

Pripadnici bivšeg režima sastali su se kako bi dogovorili da na predstojeće izbore izađu zajedno, odnosno da bude jedna lista.

Kako je Informer jutros najavio, stranke bivšeg režima dobile su nalog da se dogovore i zajednički nastupe na predseničkim izborima. Naređenje je stiglo iz Amerike, da bi potom Dobrica Veselinović i Miroslav Aleksić brže-bolje potrčali u ambasadu Velike Britanije po instrukcije.

Sada je za sve ovo stigla potvrda i od same opozicije. Naime, portal Nova.rs objavio je da su se lideri stranaka bivšeg režima sastali kako bi se dogovorili o zajedničkom izlazku na decembarske izbore i to pod listom "Srbija protiv nasilja". Tako su dokazali ono što se zna već mesecima, da protesti koji se održavaju nisu građanski već politićki. 

Foto: Printscreen/Nova.rs

 

 

Cilj svega je oslabiti Srbiju kako bi se predalo Kosovo. Na njihovu žalost, to se neće desiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija