• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2023

11:36

Udarna poruka Vučića! Predsednik Srbije o paktu stranih ambasada i stranaka bivšeg režima pred izbore: Tri stvari su ključne!

Printscreen/PinkTV

Politika

Udarna poruka Vučića! Predsednik Srbije o paktu stranih ambasada i stranaka bivšeg režima pred izbore: Tri stvari su ključne!

Podeli vest

Predsednik Srbije govorio je o paktovima koje sklapaju pripadnici stranaka bivšeg režima i zapadnih ambasada.

Predsednik Vučić uključio je iz Pekinga gde je na Forumu "Pojas i put". On govorio o značaju potpisanih ugovora sa Kinom, a potom je odgovarao na pitanja novinara.

Jedno od pitanja bilo je i to što pripadnici bivšeg režima šuruju sa zapadnim ambasadama, o čemu je Informer već pisao.

Naime, iz Amerike je stigla instrukcija da stranke bivšeg režima na predstojećim izborima budu na jednoj listi.

- Tako su im rekli i da traže izbore, pa su u jednom danu promenili stav. Kad su dobili izbore, onda su rekli pa nismo ih baš toliko ozbiljno tražili. Da bi narod znao, tri stvari su tu ključne - rekao je predsednik Srbije i pojasnio:

- Pod 1, "Srbija protiv nasilja" nikada nije bila građanski proces, nego pokret Đilasa, Mikija Aleksića i tasta mu. Druga stvar, stranci ne vole da vide nezavisnu zemlju, nego bi da se Srbija utopi u sivilo i propada onako kako je propadala do 2012. I treća. ljudima treba da bude jasno da svaki glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu - istakao je predsednik Srbije.

On je potom naglasio da su predstojeći izbori od presudnog značaja za Srbiju.

- Predstojeći izbori biće izbori između prošlosti i budućnosti, onih koji su pokazali kako Srbija može bolje da izgleda, kako možemo da imamo mnogi više zaposlenih, autoputeva, škola, bolnica, crkava... - poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija