• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

11:00

Milenu razapinju na mrežama nakon što joj je izgoreo stan! Vređaju udovicu Olivera Ivanovića: Je l' izgorela veštica?!?

Privatna arhiva/twitter/tanjug

Politika

Milenu razapinju na mrežama nakon što joj je izgoreo stan! Vređaju udovicu Olivera Ivanovića: Je l' izgorela veštica?!?

Podeli vest

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, pre nekoliko dana izgoreo je stan na Banovom brdu.

Mileni Popović, prošle nedelje izgoreo je stan na Banovom brdu, a uzrok požara za sada nije otkriven. Popovićeva je tog dana bila u Novom Sadu, a kada je došla u stan u Beogradu, sve je bilo uništeno.

Milena je zamerila i komšijama što joj nisu javili za štetu, a po svemu sudeći ni na mrežama nisu blagonakloni prema njoj.

Ona je ubrzo nakon incidenta pokazala pogrdne komentare koje dobija na mrežama, a sada je objavila i kako se na Tviteru komentariše požar koji se dogodio u njenom stanu.

"Je l veštica izgorela?" piše u opisu videa koji je objavljen na Tviteru, a Milena Popović je dodala komentar: "A ovako na Tviteru komentarišu požar koji nam se dogodio!"

Foto: printsrkin/instagram/milena popovic

 

Podsetimo, komšije Milene Popović su inače ispričale da nisu ni osetile da se nešto dešava, i dodaju da bi pozvali vatrogasce da su znali.

- Nismo ludi, pozvali bismo vatrogasce da smo išta osetili. Ne bismo ugrožavali našu bezbednost - rekli su oni.

Nakon što je ranije stigla u Beograd i na lice mesta, Milena je rekla da je stan potpuno izgoreo. Niko me nije zvao niti obavestio da se nešto dešava.

- Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem - kazala je Milena Popović na dan požara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija