• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.08.2023

18:05

"Crna udovica će već ugristi drugu žrtvu za novu gajbu"! Milena Popović dobija jezive poruke nakon što joj se zapalio stan! (FOTO)

Facebook

Vesti

"Crna udovica će već ugristi drugu žrtvu za novu gajbu"! Milena Popović dobija jezive poruke nakon što joj se zapalio stan! (FOTO)

Podeli vest

Mileni Popović, Državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine Mileni Popović tokom jučerašnjeg dana zapalio se stan na Banovom brdu.

Za sada nije poznato kako je do njega došlo. U stanu nije bilo nikoga, jer je ona u tom trenutku bila u Novom Sadu.

Milena je na svom Instagram profilu objavila komentare koje dobija nakon ovog incidenta.

"Bednice, oteto je prokleto", "Jadna sekretarka, jadna udovica, izmenila lični opis zbog tuge za mužem", "Kako stečeno tako rastečeno", "Ali ne zaboravi, dušo, sa kamatom se svaki kredit plaća", "Crna udovica će već ugristi drugu žrtvu za novu gajbu",  samo su neki od komentara koje je objavila.

Foto: printscreen instagram

 

- Bogu hvala, mnogo je više onih divnih ljudi koji su uz nas. Hvala im. Ovi ostali, pre ili kasnije nestaće u sopstvenom zlu - napisala je Milena i dodala:

- I na kraju, dobrota i ljubav pobede svako zlo. Bogu hvala, puno mi srce oba - zaključila je ona.

Foto: printscreen instagram

Komenar Milene Popović na pretnje

Ovim povodom se tada oglasila i Milena.

- Čekam policiju i uviđaj, nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem - kazala je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija