• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

18.08.2023

13:13

"Najžalije mi je što su sve uspomene uništene"! Potresna ispovest Milene Popović o požaru u njenom stanu!

Zoran Sinko

Vesti

"Najžalije mi je što su sve uspomene uništene"! Potresna ispovest Milene Popović o požaru u njenom stanu!

Podeli vest

Milena Popović, državna sekretarka i udovica Olivera Ivanovića kaže da joj je najžalije što su joj u požaru uništene sve uspomene i da je tek dana kasnije svesna šta se desilo.

Kako je za pink.rs ispričala Milena Popović u požaru su uništene njene i sinovljeve stvari, ali najteže joj je što su uništene uspomene koje je godinama u tom stanu stvarala i imala.

Na pitanje kako se oseća nakon jučerašnje drame, sekretarka je istakla da je loše, kao i to, da ju je tek danas sustiglo sve što se juče desilo.

- Tek sam se danas osvestila, juče je to bio šok... Bila sam ponovo do stana. Ne mogu ništa da promenim, kako je tako je. Istraga je u toku, danas sam bila u 29. novembra, dala sam izjavu i završila sam sve formalnosti. Sada samo čekamo da se istraga završi, kako bismo videli šta se zaista dogodilo - rekla je ona i dodala:

- Ogromna je šteta, sve mora da se baci. Jedna soba je potpuno izgorela. Ja sam zbog oluje hermetički zatvorila sve prozore, tu nije bilo vazduha, i to je polako tinjalo, i samo od sebe se ugasilo... Krenulo je iz spavaće sobe. Da je bilo malo vazduha, izgoreo bi čitav sprat. Sam se ugušio od sebe. 

Milena Popović kaže da je razgorala sa komšijama i pitala ih zašto niko nije pozvao vatrogasce ili nju. 

- Pričala sam juče sa njima, rekli su da se osećala neka paljevina, i mislili su da nekom gori ručak. Tu nije bilo plamena, da bi se to videlo. Niko ništa do juče, dok ja nisam došla nije video, katastrofa je - navela je Popovićeva.

Govoreći o sinu i haosu koji je zatekao u porodičnom domu, Popovićeva kaže da je on sve teže podneo nego ona, međutim, svestan šta se dešava, iako izuzetno mali, dao je sve od sebe da uteši majku.

- Kad ne može nazad, napred mora... Bio je jako potrešen, bilo mu je najgore da se ja ne sekiram, tešio me je. Sve je to za njegovu glavicu previše. Mi odrasli sve možemo da kanališemo, a njima je teže. Šta da radim, takva mu je sudbina... Da neke stvari mogu da promenim da utičem, ja bih, ali na žalost, nemam tu mogućnost - rekla je Milena

Podsetimo, Milena u stanu koji je izgoreo, na Banovom brdu, živi sa sinom, kojeg je dobila sa Oliverom Ivanovićem, liderom Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26