• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

23.05.2024

09:29

Crnogorka izazvala haos na mrežama objavom o neženjama: Vojislav iz Srbije joj zapušio usta jednom rečenicom

Shuterstock

Društvo

Crnogorka izazvala haos na mrežama objavom o neženjama: Vojislav iz Srbije joj zapušio usta jednom rečenicom

Podeli vest

Kada je pravo vreme za ženidbu? Ako pitate današnje mlade - uvek je pravo vreme, međutim ako pitate one nešto starije reći će vam da ste u 30-tim godinama već zakasnili za svoj voz.

Sa njima se složila i jedna Crnogorka koja je oštro napala i uvredila sve muškarce na internetu koji su ovih godina uplovili u četvrtu deceniju.

Crnogorka koja se na društvenoj mreži Iks predstavlja kao "hassel" napisala je u jednoj rečenici šta misli o muškarcima koji se nisu oženili do 30. godine. Svojom objavom izazvala je pravih haos na mrežama ali i situaciju u kojoj se apsolutno niko nije složio s njom.

"Većina momaka koji se do 30. nisu oženili su vam verovatno debili", napisala je ona u svom tvitu.

"Ne budi ograničena"

Nije mnogo prošlo, u komentarima su se javili i muškarci i žene da je pitaju zašto, kako i na osnovu čega je došla do takvog zaključka.

"Klinka nema pojma sa životom", "Slavice, ne budi ograničena kao terasa! Srdačan pozdrav!", "Ja sam svojim sinovima "zabranila" pre 30 -te da se zene", "Ne debili. Ti si debil. Ne treba da se žene kao što ni ti da se razmnožavaš, sa takvim rečnikom", "Moj ove godine puni 30. A nije debil. Ali zato tvoj komentar ukazuje na mnogo toga!", "Na osnovu čega je donet taj zaključak?", pisali su joj oni.

"Ne generalizuj!"

Tu se komentari nisu zaustavili pa je dobila jedan iskren odgovor ali i savet.

"Imam 33 i nisam oženjen. Zašto? Ona koja mi je mogla biti sve je nastradala. Posle njene smrti sam se borio sa psihom i zdravljem. Nakon nje sam dugo bio i emocionalno osakaćen. Ne generalizuj. Nikad ne znaš ko je šta doživeo. Nije život uvek cveće i proleće", napisao je jedan Vojislav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20