• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

14:02

Brajanu Brkoviću sam poručio da je debil i najveće g**no na domaćoj političkoj sceni! Novinar otvoreno o antisrpskoj opoziciji! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Brajanu Brkoviću sam poručio da je debil i najveće g**no na domaćoj političkoj sceni! Novinar otvoreno o antisrpskoj opoziciji! (VIDEO)

Podeli vest

Bes dela opozicije zbog trijumfa Srbije u Njujorku i nasilno ponašanje njihovih aktivista, komentarisao je gost Info jutra, novinar Tomislav Lovreković.

Novinar Tomislav Lovreković govorio je ne zna kako bi okarakterisao ljude koji se raduju tragedijama i kako bi oni želeli još dve kako bi na njima prikupljali političke poene. 

- Vučić je bio lucidan i hrabar i kao sardine poslagao kao sardine sve sa Zapada u svojoj borbi za Srbiju. Mnogo mi je bitno što se narod budi iz letargije. Pričao mi je momak iz Vukovara koji je tamo bio kada je Tadić bio da se izvinjava, a kada su ga Srbi pitali da tamo njima posveti vreme on je rekao "sad nije prilika". Ne znam kako nazvati ljude koji se raduju tragediji i opoziciji bi odgovarale još dve tragedije da na tome poentiraju. Vlast nam je previše demokratična na primer, naši ljudi u Vukovaru jako trpe od ustaških vlasti koje ih diskriminišu. Naime jedan mladić je tamo zapalio srpsku zastavu za šta je osuđen, jer je tamo zabranjeno gaženje nacionalnih obeležja. A neki Brajan Brković slobodno deluje po novom sadu i lično sam mu rekao da ka smatram debilom i go****om, ali da ću se zastupati za njegova prava dokle god ne krši zakon - rekao je Lovreković

Foto: Pedja Milosavljević

 

Lovreković je dodao kako se slaže sa Aleksandrom Vulinom da je jedini lek za opozicione nasilnike poput onih koji su napadali novinare Informera, je pendrek i pritvor.

- Očekivalo se da će Vučić biti džak sa udaranje, a on je bio taj koji je zadao udarac u kvaran zub monopolarnog sveta. Umesto šampanja su morali vaditi bensedin iz fijoke. Mislim da je ovo početak tektonskih promena u kojima će Srbija služiti kao putokaz. Slažem se sa Vulinom kada kaže da je penicilin za ovakve poput ove lujke koja je nasrnula na novinarku Informera su pendrek i pritvor. Srpska Sparta se probudila kao posledica ove rezolucije, a opozicija se gadi termina "srpski svet" u cilju da se odreknemo naše braće preko Drine ili našeg naroda u Crnoj Gori i na KiM. Posle posipanja pepelom i jugoslovenštine smo konačno stali na svoje noge. Da bi crnogorske vlasti razmišljaju o odnosu sa Srbijom zahtevalo bi da imaju svoju glavu kojom sada na daljinski upravlja neko sa strane. Najveći Srbin u toj priči ispao je Albanac Dritan Abazović, što je najveći paradoks. U Banja Luci smo videli kada je Stanivuković došao na vlast koliko je bila teška saradnja njega na gradskom i Dodika na republičkom nivou, zbog čega su lokalni izbori bitni - rekao je Lovreković. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija