• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2024

12:35

Đilasu dogorelo do nokata! Poslenja slamka spasa pred potpuni slom je prazno moralisanje u koje više niko ne veruje! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Đilasu dogorelo do nokata! Poslenja slamka spasa pred potpuni slom je prazno moralisanje u koje više niko ne veruje! (VIDEO)

Podeli vest

Vođa prozapadne opozicije Dragan Đilas potkačio je žestoko svoje bivše saradnike. Rekao je da svi koji izlaze na izbore 2. juna ne rade to zbog građana Srbije, već zbog sticanja ličnih političkih poena. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je analitičar Veljko Jovanović.

Analitičar Veljko Jovanović komentarisao je trenutnu situaciju u opoziciji kroz narodnu poslovicu: Kako sejete, tako ćete i da žanjete.

-Sve što je opozicija sejala unazad, danas su izašle na videlo i dale su svoje plodove. Stigla ih je sudbina da žanju plodove svog nerada. Pred kraj ne samo da su se razjedinili, nego su se i posvađali. To je samo slika kakva bi budućnost Srbije bila da ovi ljudi dođu na vlast. Sem te predstave koju oni plasiraju iz dana u dan, ništa drugo i nemaju. Nemaju plan ni program. Kako se izborni dan bude približavao, sve će više biti nesuglasica u toj antisrpskoj opoziciji. Vlast njome ne mora ni da se bavi- rekao je Jovanović.

Foto: Masha Bandjur

Veljko Jovanović

On je komentarisao tekst Dragana Đilasa gde on govori o moralu.

-Moral su zadnje slamke spasa kada neki lider vidi da ga napuštaju oni koji su mu bili najbliži. Jedina svrha zajedničkog delovanja bila je interes i novac. To lažno moralisanje u zadnjim minutima utakmice ne može ništa dobro da donese. Aleksandar Vučić se ne može pobediti jer ima lidersku poziciju gde vodi svoju zemlju ozbiljnim, odgovornim i požrtvovanim radom- rekao je Jovanović.

On je istakao da nije slučajno što se opozicija plaši izlaska na izbore.

-Oni kažu da im uslovi izlaska na izbore ne odgovaraju. Ja moram da naglasim da su dobili sve što su tražili. Dobili su otvorene biračke spiskove i mogućnost da se žale na sve nepravilnosti koje se njima učine neregularnim. Što im je više država davala, oni su se više povlačili u svoju mišiju rupu. Ako imate fer i poštene izbore i pravičnu utakmicu, morate očekivati da će građani na to imati adekvatan odgovor. Na politiku gde pozivate na nasilje, na uvrede nećete dobiti podršku građana- rekao je Jovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12