• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2024

17:08

Velika Britanija i Iluminati tražili ubijanje civila u Srbiji! Oni su mozak svake američke prljave akcije! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Velika Britanija i Iluminati tražili ubijanje civila u Srbiji! Oni su mozak svake američke prljave akcije! (VIDEO)

Podeli vest

U svakom haosu London je mozak, a Vašington izvršilac. O svim detaljima vezanim za sve haose koji se trenutno dešavaju u svetu govorili su gosti "Info dana": novinarka Vesna Jugović i istoričar Saša Adamović.

Novinarka Vesna Jugović rekla je da je London nesumnjivo oznaka svega onoga što se dešava u anglosaksonskom svetu.

Foto: Tanja Andric

Vesna Jović

-Zvanični centar sveta je CFR- savet za internacionalne odnose. On je nastao tako što je pre njega postojao Rojal Institut koji je inicirao da se napravi CFR. Centrala sigurno da ide i dalje iz Londona. CFR je nastao daleke 1921. godine sa željom da se tamo okupi inteligencija i da oni navodno diskutuju o nekim temama i daju ideja o razvoju sveta. Sve deluje jako lepo, a ispod toga je stvaranje novog svetskog poretka koji bi rezultirao sa svetkom vladom i svetkom vojskom. Unutar toga nalaze se svi predsednici Amerike, osim Ronalda Regana. To je bilo gnezdo tih ličnosti u državnoj administraciji. Među njima su dvojica iz Srbije, jedan je živ, a drugi nije. Pokojni je bio guverner Narodne banke u vreme Miloševića, a drugi je živ, naš vladika. Savet za internacionalne odnose je zatvorena organizacija. Oni su inicirali nekoliko institucija i parainstitucija. Osnivači su napravili i UN. Svi vidimo koliko su zla naneli svetu. Oni faktički vladaju svetom. Ceo koncept je odličan za njih. Oni su postavili i Makrona i druge lidere Evrope. Najjača kraljevska porodica je britanska kraljevska porodica i oni su jedini opstali jer su na vreme prihvatili masone- rekla je Vesna Jugović.

Istoričar Saša Adamović istakao je da je London stariji od Vašingtona i da se ponaša kao stariji brat Amerike.

Foto: Tanja Andric

Saša Adamović

-Oni su naučili Ameriku kako se vlada svetom. Ameriku i Veliku Britaniju povezuje ista elita. Anglosaksonska elita više ne dominira SAD-om. Sada je umesto te elite dominantna jevrejska elita. To smo najbolje videli na odnosu Amerike i Izraela. Vidimo da je Izrael tu moćnija strana. Mnogi su iskorišćavali SAD. I Velika Britanija i Rusija i sada vidimo Izrael. Izlazili su u susret Velikoj Britaniji, izlazili su u susret Sovjetskom Savezu, a sada izlaze u susret Izraelu, mada ovo nema nikakve veze sa njima. Donald Tramp je shvatio da mora da se obračuna sa tom dubokom državom. To je vrlo nezgodno i opasno. On će se često zbog toga nalaziti na udaru. Britanci su pre svega shvatili da treba dobiti medijski rat. U eri društvenih mreža lakše je da se orjentišemo i dođemo do informacija koje u to vreme nisu bile dostupne. Objektivno, ta propaganda kod nas nije mogla da se primi. Najveći problem sa zapadnom propagandom jer je njima propaganda veoma krupno laganje i to se lako vidi. Ipak, oni se te laži čvrsto godinama drže. Oni veruju u sopstvene laži i druge teraju da u to poveruju. To smo mi videli na primeru Srebrenice- rekao je Saša Adamović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija