• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. J.

11.03.2024

09:35

U ovom selu samo u jednom sokaku ima 60 dece! Rešili su da im naprave igralište

T. C.

Vesti

U ovom selu samo u jednom sokaku ima 60 dece! Rešili su da im naprave igralište

Podeli vest

Selo Grnčara, nedaleko od Loznice, postalo je primer kako složno brinu o svojoj deci.

Sa prvim toplim danima, meštani su pokrenuli akciju da se izgradi dečje igralište jer, kako kažu, selo vrvi od dece a nemaju gde da se okupe i zabave. 

- Inicijativa je proizašla iz potrebe da naša deca, kojih samo u jednom sokaku ima oko 60, imaju bezbedno i zabavno mesto za igru - ističe Sonja Maksimović, vođa projekta.

Svesni da je zajednički rad ključ uspeha, meštani Grnačare i Runjana su angažovali i gradske vlasti pa je podrška javnih preduzeća dodatno osnažila ovu inicijativu.

Foto: T. C.

Radovi napreduju

 

- Ovo je lep primer kako zajedno možemo da ostvarimo ciljeve. Gradonačelnik Vidoje Petrović je prepoznao važnost ove akcije i pružili smo podršku u materijalnom i organizacionom smislu - izjavio je Milan Nedeljković, član Gradskog veća Loznice, koji je obišao radove.

Izgradnja igrališta je u punom jeku, a očekuje se da će biti završeno za kratko vreme, što će mališanima omogućiti da konačno imaju bezbedno mesto za igru i druženje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set