• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

20.05.2024

10:27

"Panter je najgori igrač u istoriji Partizana!" Bivši centar crno-belih brutalno udario na kapitena! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

"Panter je najgori igrač u istoriji Partizana!" Bivši centar crno-belih brutalno udario na kapitena! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Partizana Ratko Varda (45) bez milosti udario je po kapitenu crno-belih Kevinu Panteru (30)!

Čuveni centar, koji je za klub iz Humske nastupao od 1995. do 2001. godine, jedan je od mnogih navijača Partizana koji su iskusnog Amerikanca okarakterisali kao najodgovornijeg za poraz od Crvene zvezde u finalu ABA lige.

Varda je, poput mnogih, opleo po skupo plaćenom beku, koji je sinoćnji treći meč okončao sa svega pet poena i pet ličnih grešaka, uz nekoliko promašenih jako bitnih šuteva. Bivši centar je na svom Instagram profilu prvo čestitao Zvezdi na tituli, a onda žestoko udario na Pantera.

Foto: Starsportphoto

Ratko Varda

 

"Kevin kapiten! Pa gde si, Kevine, cele godine? Gde si koji... Slobodno ću ovo da napišem, pa nek se ljuti na mene ko god hoće. Najgori igrač u istoriji Partizana (ako govorimo o učinku i tome koliko je plaćen)", napisao je Varda na svom Instagram storiju.

Varda nije jedini bivši košarkaš koji je na ovakav način komentarisao učinak nekadašnjeg igrača Armanija, Olimpijakosa i Crvene zvezde. Slično je reagovao i Vlade Đurović, koji je bio vrlo oštar komentarišući igre Amerikanca.

Dugo govorim da je Panter igrač koji zavarava i stručni štab i navijače već tri godine. Sa njim je vrlo teško nešto osvojiti.  On nije taj kvalitet za šta ga smatraju navijači. Kažu - on je vođa, on je kapiten i on je pobednik. Nijedno od ova tri. Nije trebalo da bude kapiten, a od ova dva druga - nije ni to - oštar je bio Đurović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija