• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.04.2024

17:26

Rafa je malo nervozan: Španac izgubio živce i svađao se sa sudijom! (VIDEO)

AP/Photo

Tenis

Rafa je malo nervozan: Španac izgubio živce i svađao se sa sudijom! (VIDEO)

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal upao je u žustru raspravu sa glavnim sudijom meča protiv Aleksa De Minora nakon što mu nije dopušteno da zatraži čelendž.

Igrao se treći gem turnira u Madridu, nekadašnji prvi reket sveta vodio je sa 2:0, a u trenutku incidenta Australijanac je imao 30:15 u svoju korist. 

Naime, udarac De Minora je zabeležen kao poen, dok je Nadal smatrao da je loptica bila u autu. Ipak, na njegove žalbe sudija je odgovorio da nije na vreme zatražio čelendž i da je zbog toga razmena pripala 11. teniseru na ATP listi.

 

 

Popularni Rafa je u tom trenutku potpuno izgubio živce i tražio da sudija siđe sa svoje stolice i uveri se sam, što je ovaj odbio.

To je dodatno razljutilo Nadala, pa je odbio da nastavi meč dok ne porazgovara sa supervizorom turnira. Na svu sreću, nesuglasice su razrešene i sjajan okršaj je nastavljen.

Foto: AP/Photo

Nadal u raspravi sa sudijom

 

Potez slavnog Španca naišao je na osudu navijača koji su njegov izliv besa okarakterisali kao neopravdan i smatraju da je sudija na pravi način sprovodio pravila igre na terenu.

Podsećamo, Nadal je veliki deo prošle godine proveo van terena, a njegovi pokušaji povratka bili su, najblaže rečeno, neslavni.

Nedavno je govorio o tome da telo ne može neke stvari koje je sa lakoćom izvodio pre samo par godina, pa je vrlo verovatno da dobar deo frustracija crpi upraov iz toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija