• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.04.2024

15:09

Duljaj: Ako sam problem, odmah ću da odem iz Partizana

Starsportphoto©

Partizan

Duljaj: Ako sam problem, odmah ću da odem iz Partizana

Podeli vest

Partizan je iznad svih i prihvatiću svaku odluku kluba, a ako neko misli da sam problem onda sam spreman odmah da odem, kaže trener Partizana Igor Duljaj!

Šef stručnog štaba crno-belih dospeo je na tanak led posle poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije, čime su crno-beli ugrozili osvajanje druge pozicije i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

Čelnici kluba iz Humske su odmah posle utakmice zakazali za danas popodne sastanak upravnog odbora, koji bi trebalo da odlučuje o Duljajevom statusu. Spekulisalo se da bi u slučaju njegovog odlaska vođenje ekipe privremeno preuzeo dosadašnji asistent Albert Nađ, ali ima i onih koji smatraju da bi Duljaj trebalo da ostane na klupi barem do kraja sezone i onda da se krene u potragu za novim trenerom. Uostalom, Informer je pre nekoliko dana objavio ekskluzivno saznanje da će Partizan pokušati ovih dana da se dogovori sa Vladimirom Ivićem, ali bi on, u tom slučaju, preuzeo ekipu po završetku sezone.
Sve u svemu, deluje da je Duljajevo vreme u Partizanu isteklo, ali nekadašnji neumorni vezista se zbog toga ne uzbuđuje previše.
- Partizan je iznad svih nas i svi smo mi prolazni sem kluba. Neka klub odluči kako god želi, svakoj ću se odluci povinovati, pošto sam u Partizanu porastao i ne želim da me neko smatra nekakvim teretom. Klub i upravni odbor neka rade svoj posao. Ako je Igor Duljaj problem, to je bar lako za rešiti i spreman sam odmah da odem - rekao je Duljaj za "Telegraf".

Foto: Starsportphoto©

 


Nekadašnji vezista Partizana i Šahtjora nije bio neko ko se predaje, pa se isto tako ponaša i sad kao trener. Bez obzira što je "parni valjak" vezao četiri poraza u svim takmičenjima, Duljaj veruje da može da preokrene situaciju ukoliko ostane na klupi.
- Vodio sam trening sasvim normalno jutros, jer sam pod ugovorom i došao sam na posao, nemam pravo da se ponašam drugačije. Održao sam sastanak sa igračima, rekao sam im da je sve u našim rukama i da moramo sada, kada nije dobra situacija, da pokažemo ko smo i šta smo. Moramo da se podignemo, da učinimo sve da savladamo Vojvodinu već u četvrtak - naglasio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Duljaj sa igračima

Šef stručnog štaba tvrdi da nijednog trenutka nije, žargonski rečeno, izgubio svlačionicu, već da igrači i on jedni drugima bezrezervno veruju.
- Bilo bi možda bolje da pitate igrače, ali gotovo sam siguran da imamo vere i poverenja jedni u druge, jer smo tokom sezone zajedno prošli mnogo toga. Počeli smo prošlog leta ni iz čega, od nule, bili na stubu srama posle Nordsjelanda, potom su nas kovali u zvezde kada smo nanizali pobede tokom jeseni i slavili u derbiju. Sada smo ponovo žigosani. Svesni su toga igrači, svesni su da samo mi sami možemo da popravimo utisak i skinemo breme sa celog kluba, kao "proizvođači" na terenu - zaključio je Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija