• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.05.2024

18:30

Katastrofa Red Bula! Lekler najbrži u Monte Karlu, Ferštapena nema ni u top pet

EPA Images

Ostali sportovi

Katastrofa Red Bula! Lekler najbrži u Monte Karlu, Ferštapena nema ni u top pet

Podeli vest

Vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol-poziciju za trku u Formule 1 u Monte Karlu.

Lekler je danas bio najbrži na ulicama Monaka u kvalifikacijama sa vremenom 1:10,270, čime je prekinuo rekordni niz aktuelnog šampiona i vozača Red Bula Maksa Ferštapena, koji je ove sezone osvojio svih osam pol-pozicija.

 

 

As Ferarija je u svom rodnom Monaku došao do 24. pol-pozicije u karijeri, a poslednja je bila u Las Vegasu prošle sezone. Drugo mesto u kvalifikacijama osvojio je Oskar Pjastri iz Meklarena, dok je treći bio Karlos Sainc, drugi vozač Ferarija. 

Foto: EPA Images

Maks Ferštapen

Kao četvrti će krenuti Lando Noris, peti je Džordž Rasel, dok je Ferštapen tek šesti. Iza Holanđanina će u startnom redu biti Luis Hamilton, potom slede Juki Cunoda, Aleks Albon i deseti Pjer Gasli. 

Velika nagrada u Monte Karlu na programu je sutra od 15 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija