• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

25.05.2024

15:44

Zbog ove lepotice je izgubio mesto za EURO! Nije dobio poziv Nagelsmana, jer mu ona odvlači pažnju!

EPA

Fudbal

Zbog ove lepotice je izgubio mesto za EURO! Nije dobio poziv Nagelsmana, jer mu ona odvlači pažnju!

Podeli vest

Golman Ajntrahta Kevin Trap (33) nije dobio poziv selektora Nemačke Julijana Nagelsmana (36) jer mu atraktivna verenica Izabel Gular (39) odvlači previše pažnje i zbog nje ne može da ostane fokusiran na terenu, prenosi ugledni nemački list "Bild".

Iza iskusnog čuvara mreže je veoma teška sezona, a činjenica da se nije našao na širem spisku za predstojeće Evropsko prvenstvo (14. jun - 14. jul) dodatno je pogoršala situaciju. 

Kako navodi ovaj list, forma Kevina Trapa bila je u padu kako se sezona bližila kraju, a mnogi su skloni mišljenju da nije skoncentrisan na svoju profesiju baš zbog svoje zgodne izabranice.

On je do sada upisao devet nastupa za Nemačku, a poslednji je bio u prijateljskom meču i porazu od Austrije (2:0) u novembru.  Od tada je zanemaren od strane selektora i neće nastupiti na smotri najboljih timova Starog kontinenta nakon što je primio 48 golova u 32 prvenstvene utakmice za Frankfurt ove sezone.

Zgodna brineta je po profesiji top model, a najpoznatija je po tome što je između 2005. i 2008. bila jedan od modela za prestižnu marku parfema.

Izabel se sa Kevinom verila još 2018. i tek bi trebalo da se venčaju. Na samom početku njihove veze, dok je Trap još uvek igrao za Pariz Sen Žermen, atraktivna Brazilka je otvoreno govorila o njihovom seksualnom životu, tvrdeći da je golman postavio striktno pravilo ako njegov tim izgubi.

- Kevin i ja vodimo ljubav često - četiri ili pet puta nedeljno. Međutim, ako je imao važnu utakmicu i njegov tim je izgubio, mogu da se ulepšam, da sredim nokte i da obučem svoj najbolji donji veš - i dalje neće biti seksa - istakla je Izabel tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija