• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

11.05.2024

13:10

Natalija je zaslužna za Jokićeve nagrade! Otkrila detalje iz njihovog doma (VIDEO)

printscreen

NBA

Natalija je zaslužna za Jokićeve nagrade! Otkrila detalje iz njihovog doma (VIDEO)

Podeli vest

Centra Denvera Nikolu Jokića ispitivali su njegovi saigrači i najbliži, a posebno je zanimljiva bila njegova supruga Natalija!

Ona je kroz šalu otkrila kako je došlo do toga da povremeni srpski reprezentativac osvoji čak tri MVP nagrade.

- Da li se sećaš kada si doneo svoju prvu nagradu kući? Rekla sam ti da polica deluje prazno. Lepo sam te zamolila da ih doneseš još i sada nemamo mesta. Ali, mislim da ćemo naći neko mesto - poručila je Natalija svom suprugu.

On je potom potvrdio da je to istina.

- Da, polica je bila prazna. Nemati mesta je zapravo dobra stvar - rekao je Nikola.

Ona mu je potom poručila na srpskom jeziku da je ponosna i da ga voli, a naš košarkaš je prokomentarisao da će lepa plavuša zaplakati.

Ognjen Stojaković, jedan od članova stručnog štaba Denvera, imao je takođe interesantno pitanje.

- Da li još uvek imaš one Ćirine rakije kući, da proslavimo? - pitao je Ogi, kako ga Nikola zove, a usledilo je objašnjenje za zaposlene u Denveru koji su organizovali ispitivanje:

- Ogi pita za piće koje ti pomaže da se osećaš bolje. Imamo to piće, ali možda ga nećemo piti danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija